Anya-lánya párosok és legjobb barátnők is jelentkezhetnek! Mutatjuk a részleteket!

Közel másfél éve indult városhódító útjára a Hét Arca című – reményeink szerint méltán – népszerű képes rovatunk. Ez alatt az idő alatt rengeteg helyi illetve környékbeli lány és asszony, fiatal diák vagy épp egy-két-három gyermekes édesanya mutatta meg magát az oldalunkon.

Gugolya Bianka (Fotó: Somogyi József)

Fotós kollégáink számos – ízléses és dekoratív – fotósorozatot készítettek város és megyeszerte. Jártunk zöldellő parkokban és napsütötte strandokon, virágzó napraforgó földön és sárguló őszi fák között is.

Tóth Loretta (Fotó: Somogyi József)

Nem szeretnénk azonban itt megállni, sőt, a jövőben páros fotózásokkal (anya-lánya képekkel, valamint testvérpárokról és legjobb barátnőkről készült sorozatokkal) kívánjuk színesíteni a portfóliónkat.

Kacsó Dorottya (Fotó: Somogyi József)

Jelentkezni – egy néhány soros bemutatkozó levél, egy elérhetőség és egy fénykép kíséretében – az info@vasarhely24.hu e-mail címen valamint a Facebook-oldalunk lehet. Légy te a Hét Arca! Jelentkezz modellnek akár még ma!

Lászlóné Nagy Katalin (Fotó: Somogyi József)

(Fontos: természetesen továbbra is várjuk mindazok jelentkezését is, akik egyedül állnának kamera elé, továbbá azon egykori modelljeinket is, akik a Hét Arca rovat indulásakor, egy-másfél éve már szerepeltek a portálunkon!)

Jójárt Ágnes (Fotó: Somogyi József)

(Borítókép: Petrik Vanessza; forrás: Vásárhely24/Somogyi József)