Ha ezt a cikket vasárnap olvassa, akkor már megint megúsztuk.

Az elmúlt években a Földet elpusztító csapást már sokan jósoltak, ám ezúttal olyan összetett elméletettel jött egy számmisztikus, hogy sok lap, így a Washington Post, a Fox News vagy a The Sun is szemlézésre érdemesnek tartotta az elméletet – írja a Blikk, de szinte az összes portál cikkezett már a témáról.

A bibliai próféciák­ alapján a keresztény számmisztikus, David Meade – tőle idéznek a fentebb említett lapok – szerint szombaton egy bolygó, a Nibiru pusztulást okozva összeütközik a Földdel.

A prófécia szerint a Szűz és az Oroszlán csillagjegyek játszanak majd fontos szerepet a jóslat beteljesülésében. Az említett nőt jelképezi a Szűz csillagjegy, a csillagkorona pedig az Oroszlán. A Hold szeptember 23-án épp a Szűz „lába” alatt lesz, elhozva a pusztulást /Grafika: Séra Tamás

Mindezekre Meade a Bibliá­ban talált csalhatatlan bizonyítékot: Lukács könyvében a 21:25-26 fejezet jósolja meg az állítólagos kataklizmát. Lukács könyvében az áll: „Csodálatos jelek fognak mutatkozni a Napban, a Holdban és a csillagokban, a Földön pedig a viharos tenger hullámai zúgnak. A nemzetek megrémülnek, tanácstalanságukban kétségbeesnek, és összezavarodnak. Az emberek elájulnak, sőt meghalnak rémületükben, amikor látják, hogy mi közeledik a föld lakosaira.”

Mi több, szerinte az is bizonyíték, hogy a Szűz csillagképben lévő égitestek is szep­tember 23-án együttállnak az Oroszlán csillagképben található bolygókkal. Úgy, ahogy a jelenések könyvében leírták: „az ő fejében 12 csillagból korona”. Legalábbis a keresztény számmisztikus szerint akinek világvégejóslataival eddig nem aratott nagy sikert. Több kollégája és a NASA is cáfolta, hogy szombaton eljönne a világvége.

A legutóbbi világraszóló apokalipszis, amit sikerült túlélnünk, a 2012-es maja világvége volt.

Teljes cikk: Blikk

fotó: lh4.ggpht.com