A rendőrök három órán belül elfogták azt a férfit, aki megölt egy 19 éves nőt.

Január 12-én 19 óra 40 perckor bejelentés érkezett, hogy Budapest XVII. kerületében, egy Újlak utcai lakóházban megöltek egy nőt.

A rendőrök nagy erőkkel megkezdték az elkövető felkutatását, amely során látókörükbe került egy fiatal budapesti férfi. A nyomozók a férfit a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály munkatársaival közösen, 22 óra 30 perckor elfogták.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztályának nyomozói emberölés bűntett gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a férfit, akinek – őrizetbe vétele mellett – előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.  – olvasható a police.hu oldalán.

A múlt héten egy hasonló tragédia történt, ugyan ebben az utcában. Akkor a 26 éves Cs. Norbert lelőtt egy férfit, aki a helyszínen meghalt. Ezek után a tettes a lakásban tartózkodó nővel (a volt barátnőjével) kiment az utcára, ahol a nőre is rálőtt, majd a fegyverét maga ellen fordította. A nőt és a támadót a mentők életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba, ahol mindketten belehaltak a sérüléseikbe.

(Videó forrása: police.hu)