2017. június 24. Iván napja van.
Vásárhely24 a Facebook-on   vásárhely24 RSSRSS
2017 április 16. vasárnap 09:47 | Szombat Mihály | Forrás: Vásárhely24

Hamarosan szabadulhat az a makói férfi, aki felgyújtotta és megölte barátnőjét

K. András - Muki - 14 évesen, 2006-ban végzett 18 éves barátnőjével.

Pár hónap múlva újra szabad ember lehet, K. András, akit a magyar kriminalisztika egyik legkegyetlenebb gyilkosságáért ítéltek el 2006-ban - tudta meg a Blikk.

Muki sokáig nem igazán tudott beilleszkedni a börtönben, többször összeverekedett cellatársaival. Aztán tanulni, majd dolgozni kezdett, ami lekötötte a fölös energiáit. Legfőbb támasza azonban a sport lett, éjjel-nappal gyúrt, és minden létező sportversenyen elindul a mai napig, melyeket a börtön keretein belül rendeznek - írja a makói csípős.

Egy közeli jó ismerőse azt közölte, Muki most az egyik fővárosi börtönben van, egy 10 fős cellában van, és állítólag ő a hangadó a rabok között. Kérvényezte, hogy fegyház fokozatból tegyék át börtön fokozatba, mert akkor jó magaviselet esetén negyedelhetik a büntetését, vagyis pár hónap múlva szabadulhatna - ismertette Muki terveit a neve elhallgatását kérő férfi.

Minden esetben a büntetés-végrehajtási bíró dönti el, hogy egy elítélt átkerülhet-e egyik fokozatból a másikba. Ilyenkor többek között mérlegeli, hogy az évek alatt hány dicséretet, illetve fenyítést gyűjtött be, a fogva tartott, illetve, hogy a nevelők milyen jellemzést írtak róla.

K. András, aki a bűncselekmény elkövetésekor mindössze 14 éves volt, Makó külterületére csalta P. Henriettát (18) kikötözte a lányt egy fához, megerőszakolta, majd lelocsolta benzinnel, majd egy égő gyufát dobott a menekülni képtelen áldozatára. A csodával határos módon a lánynak sikerült kiszabadítania magát, és súlyos égési sérülései ellenére segítséget tudott kérni a hagymaszedőktől. A fiatal lány kórházba került, de három hét után belehalt sérüléseibe. A gyilkost jogerősen 15 évre elítélték - azért csak ennyire, mert tettének elkövetésekor még fiatalkorú volt.

forrás: blikk/makói csípős  • *
  • *
  • *
  • *Biztonsági kód

Lehet, hogy te jobban tudod? Kommenteld a cikket!

Tolató autó ütötte el a biciklist

Baleset Tolató autó ütötte el a biciklist

Súlyosan sérült a kerékpáros.

Konyhaablakot befeszítve mászott be lopni

Bűnügyek Konyhaablakot befeszítve mászott be lopni

A Kisteleki Rendőrkapitányság vádemelést javasol egy 37 éves férfival szemben, aki egy családi házból készpénzt, ékszereket és étkezési utalványt tulajdonított el Balástyán.

Erős a forgalom Röszkén

Határhírek Erős a forgalom Röszkén

Megnövekedett a várakozási idő a Röszke Autópálya-határátkelőhely kilépő oldalán.

Farakásnak hajtott egy kövegyi férfi

Baleset Farakásnak hajtott egy kövegyi férfi

Súlyosan megsérült.

Villám csapott egy szegedi épület kéményébe

Lánglovagok Villám csapott egy szegedi épület kéményébe

Egy parkoló autó is megrongálódott.