2017. április 30. Kitti napja van.
Vásárhely24 a Facebook-on   vásárhely24 RSSRSS
2017 április 16. vasárnap 09:47 | Szombat Mihály | Forrás: Vásárhely24

Hamarosan szabadulhat az a makói férfi, aki felgyújtotta és megölte barátnőjét

K. András - Muki - 14 évesen, 2006-ban végzett 18 éves barátnőjével.

Pár hónap múlva újra szabad ember lehet, K. András, akit a magyar kriminalisztika egyik legkegyetlenebb gyilkosságáért ítéltek el 2006-ban - tudta meg a Blikk.

Muki sokáig nem igazán tudott beilleszkedni a börtönben, többször összeverekedett cellatársaival. Aztán tanulni, majd dolgozni kezdett, ami lekötötte a fölös energiáit. Legfőbb támasza azonban a sport lett, éjjel-nappal gyúrt, és minden létező sportversenyen elindul a mai napig, melyeket a börtön keretein belül rendeznek - írja a makói csípős.

Egy közeli jó ismerőse azt közölte, Muki most az egyik fővárosi börtönben van, egy 10 fős cellában van, és állítólag ő a hangadó a rabok között. Kérvényezte, hogy fegyház fokozatból tegyék át börtön fokozatba, mert akkor jó magaviselet esetén negyedelhetik a büntetését, vagyis pár hónap múlva szabadulhatna - ismertette Muki terveit a neve elhallgatását kérő férfi.

Minden esetben a büntetés-végrehajtási bíró dönti el, hogy egy elítélt átkerülhet-e egyik fokozatból a másikba. Ilyenkor többek között mérlegeli, hogy az évek alatt hány dicséretet, illetve fenyítést gyűjtött be, a fogva tartott, illetve, hogy a nevelők milyen jellemzést írtak róla.

K. András, aki a bűncselekmény elkövetésekor mindössze 14 éves volt, Makó külterületére csalta P. Henriettát (18) kikötözte a lányt egy fához, megerőszakolta, majd lelocsolta benzinnel, majd egy égő gyufát dobott a menekülni képtelen áldozatára. A csodával határos módon a lánynak sikerült kiszabadítania magát, és súlyos égési sérülései ellenére segítséget tudott kérni a hagymaszedőktől. A fiatal lány kórházba került, de három hét után belehalt sérüléseibe. A gyilkost jogerősen 15 évre elítélték - azért csak ennyire, mert tettének elkövetésekor még fiatalkorú volt.

forrás: blikk/makói csípős  • *
  • *
  • *
  • *Biztonsági kód

Lehet, hogy te jobban tudod? Kommenteld a cikket!

Telefonpóznának ütközött egy autó

Baleset Telefonpóznának ütközött egy autó

Dóc felé haladt a jármű, amikor lehaladt az úttestről.

Autó hajtott az árokba

Baleset Autó hajtott az árokba

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy könnyű sérüléssel, illetve négy anyagi kárral járó baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Megpakolta a bevásárlókocsit és fizetés nélkül akarta elvinni

Bűnügyek Megpakolta a bevásárlókocsit és fizetés nélkül akarta elvinni

Megpakolta a bevásárló kocsit, és fizetés nélkül próbált távozni egy szegedi áruházból egy makói férfi. A biztonsági őrök észrevették és értesítették a rendőrséget.

Rendőri akció éjjel Vásárhelyen

Esemény Rendőri akció éjjel Vásárhelyen

Fokozott ellenőrzés kezdődött tegnap éjjel Vásárhelyen.

Túl közel tekert egy buszhoz egy vásárhelyi bringás: összeütköztek

Baleset Túl közel tekert egy buszhoz egy vásárhelyi bringás: összeütköztek

A fiatal kerékpáros súlyos fejsérülést szenvedett.