Nettó 5 óra tiszta rockzenét kapott a Rocktóber 9 rockmaraton közönsége pénteken este Vásárhelyen a Hódtóiban.

 

Ha tavaly azt mondtuk, nagyon sokan voltak, akkor a Rocktóber 11 elnevezésű rockesten, akkoridén viszont rengetegen. Zsúfolásig megtelt a Hódtói Sportcsarnok, a lelátókon is “lógtak” az emberek, akik nem ugrálósra, integetősre tervezték ezt az estét.

Rudán Joe és Bandája több évtized és több rock csapat slágerét hozta el Vásárhelyre, már rájuk is nagyon sokan voltak kíváncsiak. A Lord ezúttal Gidófaly Attilával kiegészülve érkezett, és a Kisfiúval indított, majd adott nagyszerű koncertet. A Kárpátia dübörgő és magával ragadó műsorát ezúttal is az énekes, Petrás János aktuálpolitikai kijelentései tarkították. Elmondta véleményét a menekültekről, a helyzetről, valamint Gyurcsány Ferencről is, de ezt inkább nem idéznénk szó szerint.

Zárásként nagy várakozás  és hatalmas tömeggel körülvéve érkezett Paksi Endre és az Ossian, akik szintén hozták a kötelezőt. Egyszóval az idei rockbuli is kiválóra sikeredett, és már biztosan, hozzánk hasonlóan, várják a jövő évit, melyet szintén a Pallai Produkció hozhat el Vásárhelyre.