Megnyitották a jégpályát a Kossuth téren.

Ahogy azt megírtuk, a jégpálya megnyitója egy előadással egybekötve, eredetileg szombaton 9 órakor lett volna, azonban a rossz időjárási viszonyok miatt erre nem került sor.

Pup Olivér László, az All U Need Dance Studio elnöke elmondta, hamarosan pótolni fogják az elmaradást és egy előadással lépnek fel a jégpályán. „Terv szerint ez már megtörtént volna tegnap, de az esőzés miatt elmaradtak a próbák és az előadás is. Most a gyerekekkel elkezdtünk készülni a műsorra és amint készen állnak rá, meg fogjuk hirdetni ezt az eseményt, amire mindenkit szeretettel várunk. ”

Hozzátette, a szegedi Ice-Team is csatlakozni fog hozzájuk, ahol ő a szakmai vezető. Szegedről egyéni versenyzők érkeznek majd, akik a klasszikus műkorcsolyázást mutatják be.

„Mióta lejöttünk tavaly a jégről, azóta elkezdtünk görkorcsolyázni, úgyhogy van egy kitartó csapat, ami körülbelül húsz főt jelent.” Velük 2-3 hónapja elkezdtek egy koreográfiát begyakorolni, amit nemsokára jégre is át fognak ültetni.

A korosztály meglehetősen vegyes, vannak négy évesek is, nekik külön bemutatójuk lesz, a technikai tudásuknak megfelelően, valamint lesz egy külön korosztály is, akik 6 és 11 év között vannak.

A jégpálya tehát már megnyílt, hamarosan pedig egy előadást is lehet majd rajta látni.