Pár nappal előtte három vele italozó hajléktalant is megvert.

A Hódmezővásárhelyi Járási Ügyészség indítványozta annak a helybeli férfinak az előzetes letartóztatását, aki két kiskorút rabolt ki, valamint hajléktalanokat is bántalmazott.

A férfi július közepén az éjjeli órákban Hódmezővásárhelyen bántalmazta a vele addig együtt italozó három hajléktalant, akik 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek.

Augusztus 7-én ugyanez a férfi az  egyik vásárhelyi benzinkút melletti kerékpárúton megállított két 14 éven aluli gyermeket, akiktől pénzt kért cigarettára. Az egyik kiskorú 20 forintot ajánlott fel, de a gyanúsított ezt visszautasította, és megfenyegette a sértetteket, hogy átkutatja a táskájukat és ruházatukat és ha pénzt talál náluk megveri őket. Erre az egyik gyerek 200 forintot akart adni a férfinak, aki azonban észrevette, hogy több pénz is van a pénztárcában, ezért erőszakkal elvette azt a benne levő kétezer forinttal együtt.

A korábban már hat alkalommal büntetett, így különös visszaesőnek számító férfit rablás miatt előzetes letartóztatásba helyezték.

a fotó illusztráció