Múltjukról és termékeikről tartott bemutatót két külföldi vállalat, akik Lengyelországból és Szlovéniából érkeztek.

Csütörtökön a Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum Kalmár Zsigmond Szakgimnázium és Szakközépiskolájában az ATLAS és a TKK mutatkozott be. Amellett, hogy betekintést engedtek cégük történetébe, termékeikkel is megismertették azokat a fiatalokat, akik a későbbiekben az építőiparban fognak elhelyezkedni.

„Egy éve forgalmazzuk az ATLAS termékeit és fontos volt számunkra az, hogy a partnereink megismerjék a gyár, gyártó képviselőit. Egy-egy kollégával már találkoztak a helyszíni bejárás alkalmával a partnereink, de itt most jelen lesz a felső vezetés, valamint a technikai részleg is. Így lehetőség adódik arra, hogy személyes kapcsolatot alakítsunk ki velük.”  – mondta el Csala Krisztián, aki a CESAL magyarországi forgalmazásával foglalkozik, emellett a rendezvény szervezője is.

Mint megtudtuk, ez az első alkalom, hogy a két nagy gyár képviselői Vásárhelyre látogattak el.

A részletekről bővebben a videóban:

Csala Krisztián bemutatta, hogy a TKK-nál építési purhabot is gyártanak, amit akár -10 fokig is lehet használni, de a kínálatukban a tűzálló purhab is megtalálható. Szilikonok tekintetében vannak tömítő anyagok, építési ragasztók, szigetelések is.

A fiatalok tehát nemcsak két nagy cég történetét ismerhették meg, de abból is ízelítőt kaptak, hogy milyenek a minőségi építési anyagok.

Videó: Somogyi József