Dalaikat talán mindenki ismeri - nyár végén pedig velük együtt is énekelheti, ha kattint és megnézi, hova kell menni.

A tavalyi hatalmas sikert aratott 3 + 2 nagykoncert után idén hasonlóan nagy durranással indít a Székkutasi Főtéri Napok rendezvénysorozata. Szeptember 2-án este 7-től a Székkutasra érkezik az Apostol együttes.

Apostolék 1970-ben alakultak Budapesten. Felléptek Salgótarjánban az amatőr könnyűzenei fesztiválon, ahol aranydiplomát nyertek. A jazz-irányzatot képviselő zenészek 1979-ben otthagyták az együttest, mely ezután Németh Zoltán, Meződi József, Pete László, Veszelinov András, Baranski László (gitár), Szaniszló Lajos (trombita) felállásban működött tovább.

1980-ban kijutottak az Egyesült Arab Emirátusokba, 1981-től a Rock Színház zenekaraként játszottak. 1984-ben Veszelinov András kilépett, Szabó Ferenc (dob) érkezett a helyére, az együttes pedig egyre inkább a színházi világ felé kacsintgatott, fellépéseik ritkultak.

1999. március 19-20-án Demis Roussosszal közösen zenéltek a Budapest Sportcsarnokban. 2004. november 13-án a Budapest Sportarénában volt koncertjük.

Azóta folyamatosan koncerteznek, lírai és táncdalslágereik száma a végtelenhez közelít, alig hisszük, hogy van olyan aki ne ismerné őket.