Helyette más internet és tévészolgáltató csomagjait ajánlják.

Sokkolta a vásárhelyi internet és kábeltévé használók azon részét a hír, akik a CentrumKábel ügyfelei és már megkapták azt a levelet, melyben a szolgáltató arról tájékoztat, november végével beszünteti tevékenységét. A többségében megrémült fogyasztók tömegesen keresték fel a cég Kaszap utcai ügyfélszolgálatát, be sem fértek a csöppnyi irodába. Igaz, a legtöbben rendszerint készpénzben, a helyszínen szokták fizetni számláikat is – így ott sokszor elég nagy a forgalom.

A Centrumnál megtudtuk, nagyon kedvezményes ajánlattal tudják vigasztalni cserébe ügyfeleiket, egy másik cég, a UPC jóvoltából. Ehhez azonban szintén be kell fáradni az irodájukba, mivel egyéni igényekre szabott csomagokat kell összeállítani.

Az új szolgáltató csak egy opció, azon kívül még a Telekom és a Digi által megvásárolt/megvásárolni kívánt Invitel is alternatíva lehet.

Az azonban biztos, nem érdemes az új szolgáltató kiválasztását az utolsó pillanatra hagyni, mivel vélhetően ezres nagyságrendben keresnek a vásárhelyiek másik szolgáltatót, melyek szerződéskötési, szerelési, stb, terhelésük ki tudja mennyi időt vesz igénybe.

A Centrum ezt ajánlja szolgáltatása helyett: