Novembertől Hódmezővásárhelyen is elérhetővé válnak a UPC Magyarország kábeltelevíziós, internetes, valamint vezetékes és mobiltelefon szolgáltatásai, a vállalat ugyanis megvásárolta a korábbi szolgáltató, a Centrum-Kábel hálózatát.

Mint portálunk beszámolt róla, megszűnik a Centrum-Kábel Vásárhelyen novembertől. A szolgáltató helyét egy országos óriás, a UPC veszi át azoknál akik bizalmat szavaznak nekik. A UPC most egy levelet küldött nekünk/általunk leendő ügyfeleinek.

Azt írják, azoknak a vásárhelyi lakosoknak, akik eddig a Centrum-Kábellel álltak szerződésben, azt javasolják, hogy ha eddig még nem szerződtek a UPC-vel, minél előbb tegyék meg annak érdekében, hogy továbbra is használni tudják a szolgáltatásokat.

„Igyekszünk minél gördülékenyebbé tenni az átállást az ügyfelek számára. A korábbi Centrum-Kábel ügyfeleknél csupán a digitális vevőkészülékek és az internetes modemek cseréjére, valamint beállítására lesz szükség a szerződéskötést követően, amiben munkatársaink minden leendő ügyfelünk segítségére lesznek. Amennyiben a kábelek nem megfelelő minőségűek, azokat díjmentesen cseréljük. Ezáltal a korábbi hálózatról rögtön UPCre váltó ügyfelek november 28-ától a UPC szolgáltatását fogják tudni használni. Azok a meglévő, jelenleg Centrum-Kábeles, vagy újként szerződő ügyfelek, akik 2017. november 28-áig szerződnek a UPC-vel, 2018. január 31-ig díjmentesen vehetik igénybe a UPC szolgáltatásait. Nagyon fontos, hogy a szolgáltatás folyamatosságát csak azon ügyfelek számára tudjuk garantálni, akik legkésőbb 2017. november 20- ig jelzik csatlakozási szándékukat a UPC-nek. Természetesen az átállást követően is várjuk a régi és az új ügyfelek jelentkezését is, hiszen a UPC számukra is kedvező ajánlatokat kínál. A nagy sebességű, kiváló minőségű, nagy sávszélességű internetszolgáltatás gyors, másodpercenként akár 500 megabit letöltési sebességet biztosít. A stabil és gyors internet mellett pedig a rendkívül széles – számos HD csatornát is tartalmazó – televíziós kínálat mellett a UPC olyan innovatív szolgáltatásai is az előfizetők rendelkezésére állnak, mint a Műsorvisszanéző, a Wi-Free és a korlátlan adatforgalmat biztosító UPC Mobil díjcsomagok”

– mondta Császár Zoltán, a UPC üzletfejlesztési igazgatója. Az új szolgáltatásokról a www.upc.hu weboldalon, az ingyenesen hívható 1221-es telefonszámon, vagy a Centrum-Kábel üzletében is szívesen adnak tájékoztatást. Emellett a UPC-s értékesítők személyesen is felkeresik az ügyfeleket.

Sokk a vásárhelyi net és kábelpiacon: megszűnik a CentrumKábel!