A mai alapvetően borult időt követően kedden több órára kisüt a nap, elolvad a hó.

Ma délelőtt kevés időre előbújhat a nap, ezt leszámítva azonban túlnyomóan borult lesz az égbolt. Késő délutántól és este hószállingózás fordulhat elő, számottevő mennyiségű csapadék nem lesz. Megélénkül a nyugati, délnyugati irányú szél. +2 fokig emelkedik a hőmérséklet.

Kedden több órára kisüt a nap, a délután közepétől kezdhet megnövekedni a felhőzet. Este nem kizárt kevés vegyes halmazállapotú csapadék sem. Napközben gyakran élénkülhet meg a nyugati, északnyugati szél. Hajnalban gyenge fagy, délután 3-4 fok várható.

Szerdán eleinte több felhőre van kilátás, később azonban többnyire napsütéses időre számíthatunk. A mérsékelt nyugati szelet élénk lökések kísérhetik. A hőmérséklet csúcsértéke 7 fok körül alakul.

Csütörtökön a reggelre képződő párafoltok gyorsan felszállnak, sok napsütés várható. Délire, délnyugatira fordul és mérsékelt marad a szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 7 fok körül alakul.

Pénteken is még döntően napos, enyhe időre készülhetünk, a fokozatosan megnövekvő felhőzetből estétől alakulhat ki eső. Szombaton esős idő valószínű.

További meteorológiai hírek, friss előrejelzések, aktualitások a Dél-Alföld meteorológia oldalon olvashatóak.