Ma késő este elszórt záporokkal és zivatarokkal hidegfront érkezik, keddre jelentősen lehűl a levegő.

Ma sok napsütés várható, inkább csak fátyolfelhők szűrhetik a napsugarakat. Az esti óráktól aztán megvastagszik a felhőzet, késő este és éjszaka Hódmezővásárhelyen és térségében elszórtan záporok, zivatarok alakulhatnak ki. Nagyobb mennyiségű csapadék nem valószínű. Az élénk déli, délkeleti szelet erős lökések kísérhetik. 32-33 fok körül tetőzik a hőmérséklet.

Kedden reggel és délelőtt még lehetnek további záporok, majd távoznak az esőfelhők, pár órára előbújik a nap. Megerősödik a nyugati, északnyugati irányú szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 22-23 fok körül alakul.

Szerdán többnyire napos időre számíthatunk, de a reggeli órákban helyenként egy-egy zápor is lehet. A mérsékelt nyugati szél időnként megélénkül. A maximum hőmérsékletek 23 fok körül lesznek.

Csütörtökön túlnyomóan napos, késő nyári idő várható, csapadék nem lesz. A délire, délnyugatira forduló szél megélénkül vagy megerősödik. 27 fok köré melegszik fel a levegő.

Pénteken várhatóan egy újabb hidegfront érkezik, néhány fokkal visszaesik a hőmérséklet, számottevő csapadék nem valószínű. Szombatra újból késő nyárias idő körvonalazódik.

További meteorológiai hírek, friss előrejelzések, aktualitások a Dél-Alföld meteorológia oldalon olvashatóak.