A hét utolsó munkanapján 11-12 fokos melegre számíthatunk.

Ma szeles, de többnyire napos időben lesz részünk. Az erős lökésekkel kísért légmozgás napnyugta után jelentősen mérséklődik. 8 fokig melegszik fel a levegő.

Csütörtökön a párás reggelt követően napos időre készülhetünk. A gyenge vagy mérsékelt szél átfordul délnyugatira, majd délire. A legmagasabb nappali hőmérséklet 7-8 fok körül alakul.

Pénteken a megerősödő déli széllel enyhe légtömegek érkeznek térségünkbe. Sok lesz a napsütés, csak késő délutántól vagy kora estétől növekszik meg a felhőzet. Késő estétől elered az eső. A hőmérő higanyszála 12 fokig emelkedik.

Szombaton csaknem egész nap csapadékos, kellemetlen idő várható. Az eső legkésőbb estétől havas esőbe, havazásba fordulhat át. Vasárnap kelet felé távoznak felhők, reggel vagy délelőtt még előfordulhat kisebb havazás, hószállingózás. Maximum lepel-1-2 cm-es olvadó hóréteg alakulhat ki. A hétvégén is erős lesz a szél. A maximum hőmérsékletek szombatra 4-5 fokra, vasárnapra 2-3 fokra esnek vissza. A következő hét elején igen változékony napokra van kilátás.

További meteorológiai hírek, friss előrejelzések, aktualitások a Dél-Alföld meteorológia oldalon olvashatóak.