Borongós, lehangoló idő várható a következő napokban, szombaton akár hó is hullhat.

Ma száraz, ám borult időre számíthatunk. A sok felhő ellenére azonban nem lesz hideg, a legmagasabb nappali hőmérséklet 7-8 fok körül alakul. Számottevő légmozgás nem lesz.

Pénteken sem várható változás, azaz a borult égboltból nem valószínű csapadék. Gyenge marad az északkeleti légmozgás. A csúcshőmérsékletek 7 fok körül alakulnak.

Szombaton már hajnaltól számítani lehet gyenge intenzitású, de akár egész nap kitartó csapadékra. Jórészt csepergő esőre készülhetünk, de a délután második felétől havas eső, estétől gyenge havazás, hószállingózás is előfordulhat. A délutáni hőmérsékletek 3 fok körül várhatóak. A légmozgás minimális lesz.

Vasárnap említést érdemlő csapadéktól nem kell tartanunk. Ha rövid időre is, de időnként felszakadozhat a felhőzet. A légmozgás ezúttal is gyenge marad. A gyengén fagyos hajnal után 2 fokig emelkedik a hőmérséklet.

A következő hét első két napján reggelente erősebb fagyokra (-5 fok) van kilátás, napközben csupán fagypont körüli hőmérsékletek várhatóak. Néhány órára előbújhat a nap.

További meteorológiai hírek, friss előrejelzések, aktualitások a Dél-Alföld meteorológia oldalon olvashatóak.