A december 30-án Székkutas közelében súlyos sérüléseket szenvedett Jázmin javára adománygyűjtést szervez a Tótkomlósi Autósport Egyesület és a Szentesi Repülőklub.

A Tótkomlósi Autósport Egyesület és a Szentesi Repülőklub is gyűjtést szervez a december 30-án Székkutas közelében súlyos baleset szenvedett 19 éves orosházi lánynak.

Jancsó Jázmin azóta is súlyos állapotban van, akit Szegeden ápolnak. Sajnos Jázmin édesanyja a mindennapos szegedi ingázás miatt nehéz anyagi helyzetbe került. A Tótkomlósi Autósport Egyesület 2018. január 21. vasárnap 13:00 -ra jótékonysági autózást szervez Orosháza Táncsics u.-ra.

A felhívás szerint aki segítene a bajba jutott fiatal lánynak és családjának lehetősége lesz beszállókártyákat vásárolni a helyszínen több rally vagy drift autóba. Az ebből befolyt összeg 100%-át Jázmin családjának kívánják átadni.

Ugyanezen a napon a Szentesi Repülőklub is felajánlotta segítségét, a klub tagjai 3 db 2 üléses repülővel szeretnének jótékonykodni. A három repülő beszállókártyájára lehet egyesével majd licitálni aki a legtöbbet ajánlja azt átrepítik és vissza is Szentesről Orosházára.