A rendőrség közleménye szerint nem bírt lábra állni, ezért hazavitték az édesanyjához.

Átfagyott, bajba jutott embereken segítettek az év első napján a megye rendőrei.

Reggel háromnegyed hét előtt pár perccel, Hódmezővásárhelyről érkezett hívás az egyenruhásokhoz, miszerint egy fiatal férfi fekszik a földön az Andrássy utcán. A 24 éves fiú a rendőrség közleménye szerint képtelen volt lábra állni, ezért hazavitték az édesanyjához.

Délután az Észak utcán találtak egy magatehetetlen férfit az egyik buszmegállóban. A rendőrök kérdéseire nem reagált, így mentőt hívtak hozzá, akik kórházba vitték.

Egy rendőr takarót ad egy hajléktalan férfinakForró teát és takarót kap egy hajléktalan férfi Szegeden (Forrás: Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság)

Szintén délután egy átfagyott hajléktalan férfin segítettek az egyenruhások, immáron Szegeden. Egy társasház lépcsőfeljárója alatt húzta meg magát, itt találtak rá. A járőrök forró teát és takarót adtak neki, majd értesítették a Máltai Szeretetszolgálat munkatársait.

Néhány perccel este tizenegy óra előtt ismét a vásárhelyi rendőröknek kellett intézkedniük. Egy zavart, fedél nélküli férfit kellett a meleg helyre vinniük.