Sajtóértesülések szerint öt késszúrással végeztek a fiatal nővel.

Holtan találtak egy fiatal nőt szerda este egy kaposvári, belvárosi dohányboltban – közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság. Az orvosszakértői vélemény szerint a lányt meggyilkolták.

A KaposvárMost információi szerint az áldozat a trafik egyik alkalmazottja. A portál úgy tudja, a 21 éves nőt a nyakán, a mellkasán és a csípője tájékán érte, összesen öt késszúrás; ezek valamelyike okozta a halálát.

A rendőrség hajtóvadászatot indított a gyilkos után. A nyomozók az eddig beszerzett információk alapján a képen látható férfit gyanúsítják.

Kqaposvári gyilkosság gyanúsítottjaForrás: Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

A feltételezett elkövető körülbelül 180 centiméter magas, vékony testalkatú. A bűncselekmény estéjén egy kék színű, a vállán szürke, elől cipzáras munkásruhát viselt. Különös ismertetőjegye, hogy furcsán, kacsázva jár, kifelé álló lábfejtartással.

A rendőrség kéri, hogy aki bármit tud az ismeretlen férfiról, jelentkezzen a megyei főkapitányságon, hívja a 06-80-200-676-os, vagy a 06-82-502-700-as telefonszámot, a névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a Telefontanú ingyenesen hívható 06-80-555-111-es zöld számán vagy tárcsázza a 107-es illetve a 112-es központi segélyhívók valamelyikét.

A nyomozók annak a hölgynek a jelentkezését is várják, aki szerdán, háromnegyed hat körül akart bemenni a Fő utca-Anna utca kereszteződésében álló dohányboltba.

Frissítve

A délutáni órákban elfogták a gyilkosság gyanúsítottját. Részletek itt.