Az Axa szegedi régióközpontjában nyílt kiállítás a környéken élő és alkotó művészek munkáiból.

Kovács Anikó, Ricz Géza, Marton Ákos és Tóth Eszter – festményeit felvonultató kiállítás nyílt az AXA Bank szegedi Régióközpontjában. A kiállítás, amelyet Pleskonics András (Dr. Rock) nyitott meg, január 11-ig, munkanapokon tekinthető meg Szegeden, a Kelemen László utca 7. szám alatt.

„A Bank tevékenységének egyik alappillére az innováció, társadalmi felelősségvállalása során pedig elkötelezetten támogatja a helyi törekvéseket és a fiatalokat, így egyértelmű volt a számunkra, hogy ezzel az újszerű és izgalmas kezdeményezéssel lehetőséget és teret biztosítunk az elismert, fiatal művészek munkáinak bemutatására.” – mondta el köszöntőjében Tóth Csaba, a szegedi Régióközpont vezetője.

A kiállítás 2015. január 11-ig, hétfőn 8 és 18, kedden, szerdán és csütörtökön 8 és 16, pénteken pedig 8 és 15 óra között bárki számára szabadon megtekinthető.

A rendezvényen fellépett volna a vásárhelyi Kormányos Vanessza is, akit a Virtuózok című zenei műsorból ismerhetett meg az ország, ám sajnos egészségi állapota ezt most nem engedte meg.  Így felkészítő tanára, Czeglédi Ibolya vehette át a bank támogatását jelképező csekket, amely Vanessza művészeti tevékenységét hivatott támogatni.