Szombaton a Káosz és Rend kiállításon szülők és gyermekeik egy ingyenes programban vehetnek részt.

A REÖK egy családi múzeumpedagógiai programra várja november 18-án az érdeklődőket. A látogatók közösen alkothatnak és elmélkedhetnek a Káosz és Rend című kiállítás termeiben (amiről egy korábbi cikkben beszámoltunk), emellett Ale Ildikó, festőművész és múzeumpedagógus is izgalmas programokkal fog készülni.

A Családi Gyerök Kör 14 órakor kezdődik majd, a bevezető előadásban a 8 év alatt már 23.000 fiatalt megszólító múzeumpedagógiai projektről hallhatnak pár információt, 15 órától pedig indul a családi program: elmélkedés a képek között.

16 órától a felnőttek és gyermekek egyéni és csoportos feladatokon vehetnek részt, majd 17 órakor ismét egy alkotó feladat vár a jelenlévőkre.

A családi napon a felnőttek és gyermekek a REÖK múzeumpedagógiai foglalkozásának nagyszerű élményét tapasztalhatják meg: a művekről lehet szórakozva, játékosan is gondolkodni, miközben az információk sem maradnak el.

Már a kiállítás miatt is érdemes elmenni a Reök-palotában, de a programok is sok izgalmat kínálnak, tökéletes szombat délutáni kikapcsolódásnak ígérkezik.

(Borítókép és információk: Fábián Barbara, sajtóreferens)