Mutatjuk a Mozaik Mozi e heti műsorkínálatát.

Négy filmmel jelentkezik a héten a hódmezővásárhelyi Mozaik Mozi, köztük az új Pókemberrel.

Íme, a teljes kínálat!

Gru 3

Forrás: Youtube.com/KEDD

Amikor Gru és újdonsült felesége, Lucy képtelenek legyőzni az emberiséget fenyegető legújabb gonosztevőt – az egykori gyerek tévésztárt, aki a 80-as évek megszállottja, és Balthazar Brattnek hívják -, megalázó módon kirúgják őket az Anti Gonosz Ligából. A minyonok azt remélik, Gru megragadja az alkalmat, és visszatér a bűn útjára, de amikor Gru világossá teszi, hogy már visszavonult mindettől, akkor a minyonok felmondanak, és elindulnak a saját fejük után.
2013 és 2015 legnagyobb animációs sikerei, a Gru 2 és a Minyonok után most folytatódnak Gru és Lucy és imádnivaló lányaik, Margo, Edith és Agnes, és persze a minyonok fergeteges kalandjai. (UIP)

Vetítések időpontja:
július 3-5.: 14:30-kor, 16:30-kor és 18:30-kor
július 6-7.: 14:00-kor és 16:00-kor
július 8-9.: 12:00-kor, 14:00-kor és 16:00-kor

Pókember: Hazatérés

Forrás: Youtube.com/Marvel Magyarország

Peter Parker élete radikális változásokon ment keresztül, amikor egy genetikailag módosított pók csípése nagy erővel ruházza fel. Tipikus középsulis srácként élte az életét, de rájön, hogy az ereje áldás, nem átok. Emberi életeket ment, majd egy traumán is túlesik, ugyanis apai nagybátyja meghal, aki egyébként fiaként nevelte a kamaszt. Pókember feltűnik az Amerika kapitány polgárháború című filmben, ahol Tony Stark oldalán küzd a kapitány csapata ellen.
A városban új ellenség üti fel a fejét, a képregényekből már ismerhetjük, de filmes adaptációban most láthatjuk először a Keselyűt.

Vetítések időpontja:
július 6-9.: 18:00-kor, és 20:30-kor

Transformers: Az utolsó lovag

Forrás: Youtube.com/UIP-Duna Film

AZ UTOLSÓ LOVAG szétzúzza a Transformers sorozat alapmítoszát, és átírja azt, hogy mit is jelent hősnek lenni. A emberek és az alakváltók háborúban állnak, és Optimusz Fővezér nincs többé. Jövőnk megmentésének kulcsa a múlt titkaiba van temetve, a Transzformerek rejtélyes földi történelmébe. Világunk megmentése egy valószínűtlen szövetség kezében van, melynek tagjai Cade Yeager (Mark Wahlberg), Űrdongó, egy angol Lord (Sir Anthony Hopkins) és egy oxfordi professzor (Laura Haddock).
Mindenki életében eljön a pillanat, amikor helyt kell állnia. A TRANSFORMERS – AZ UTOLSÓ LOVAGban ez üldözöttekből hősök lesznek. A hősökből gonosztevők lesznek. Csak egy világ élheti túl: vagy az övék, vagy a miénk. (Forrgalmazza: UIP-Duna Film)

Vetítések időpontja:
július 3-5.: 20:30-kor

Verdák 3

Forrás: Youtube.com/Disney Magyarország

A Verdák 3-ban Villám McQueen már veteránnak számít, akivel kapcsolatban egyre többször merül fel a kérdés, vajon mikor vonul vissza. Neki is szembe kell néznie a mulandósággal, akárcsak egykori mentorának. Például a feltörekvő versenyautó, Jackson Storm szerint McQueennek már nincs helye a pályán. A piros verda azonban még érzi az erőt magában, és Cruz Ramirezt kéri meg (aki latin nőnek felel meg az emberszabású kocsik világában), hogy készítse fel őt a Florida 500-ra ami egy egész Amerikát átszelő futam, ahol vadonatúj felszerelésű és ifjú versenyautókkal kell összemérnie a tudását.

Vetítések időpontja:
július 3-5.: 12:30-kor