Mutatjuk a vásárhelyi Mozaik filmszínház e heti műsorkínálatát!

Pókember, Gru 3. és A majmok bolygója új része – íme, a Mozaik Mozi e heti filmkínálata!

A majmok bolygója: Háború

Forrás: Youtube.com/InterCom

A majmok túlszárnyalták az embereket. Ami jó szándékú kísérletnek indult, az teljes hatalomátvétellé vált: immár az értelmes emberszabásúak a Föld urai. A városok elnéptelenedtek, a menekülőkkel nem tudni, mi történt, és a kevés életben maradt ember kis csapatokra szakadva bujkál… amíg bír. És készülődik. A háború ugyanis elkerülhetetlen. Caesar, a harcedzett és szuperintelligens óriásgorilla, aki nagyon sokat szenvedett az emberek rabságában nem tud felejteni és nem akar megbocsátani. Mindkét fél tudja, hogy az emberiségnek nincs több esélye. Ha most kudarcot vall, végképp eltűnik a Föld színéről. A különlegesen sikeres előző két rész után a folytatást természetesen az előző rész (és a Cloverfield) rendezője valamint a Die Hard 4.0, Az emlékmás, a Farkas, és A majmok bolygója előző részének írója készített. Ez a film nem majmolja, hanem mindenben felülmúlja az előzményeit – és a stúdió máris bejelentette, hogy nagy sikerre készül, és a sorozat folytatódni fog. (Intercom)

Vetítések időpontja:
július 13-16.: 18:15-kor, és 20:30-kor

Gru 3

Forrás: Youtube.com/KEDD

Amikor Gru és újdonsült felesége, Lucy képtelenek legyőzni az emberiséget fenyegető legújabb gonosztevőt – az egykori gyerek tévésztárt, aki a 80-as évek megszállottja, és Balthazar Brattnek hívják -, megalázó módon kirúgják őket az Anti Gonosz Ligából. A minyonok azt remélik, Gru megragadja az alkalmat, és visszatér a bűn útjára, de amikor Gru világossá teszi, hogy már visszavonult mindettől, akkor a minyonok felmondanak, és elindulnak a saját fejük után.
2013 és 2015 legnagyobb animációs sikerei, a Gru 2 és a Minyonok után most folytatódnak Gru és Lucy és imádnivaló lányaik, Margo, Edith és Agnes, és persze a minyonok fergeteges kalandjai. (UIP)

Vetítések időpontja:
július 10-12.: 14:00-kor és 16:00-kor
július 13-14.:  14:00-kor
július 15-16.: 12:00-kor és 14:00-kor

Pókember: Hazatérés

Forrás: Youtube.com/Marvel Magyarország

Peter Parker élete radikális változásokon ment keresztül, amikor egy genetikailag módosított pók csípése nagy erővel ruházza fel. Tipikus középsulis srácként élte az életét, de rájön, hogy az ereje áldás, nem átok. Emberi életeket ment, majd egy traumán is túlesik, ugyanis apai nagybátyja meghal, aki egyébként fiaként nevelte a kamaszt. Pókember feltűnik az Amerika kapitány polgárháború című filmben, ahol Tony Stark oldalán küzd a kapitány csapata ellen.
A városban új ellenség üti fel a fejét, a képregényekből már ismerhetjük, de filmes adaptációban most láthatjuk először a Keselyűt.

Vetítések időpontja:
július 10-12.: 18:00-kor, és 20:30-kor
július 13-16.: 16:00-kor