Mutatjuk a nyár első hetének moziműsorát.

Íme, a hódmezővásárhelyi Mozaik mozi e heti filmkínálata.

A kém

Forrás: Youtube.com/InterComHun

A neve Susan. Susan Cooper (Melissa McCarthy). A CIA elemzője, és az egyik legjobb a szakmában. Miután partnere (Jude Law) és az ügynökség legjobb ügynöke (Jason Statham) lebukik, ő az egyetlen, akit éppen bevetésre lehetne küldeni: életében először, a terepen kell kipróbálnia magát. Hát belép egy világba, amit eddig messziről csodált és irigyelt. Elegánsnak éppen nem mondható, de nagy a szája és kemény az ökle. A világ első igazi női titkos ügynöke bevetésre indul. (Port.hu)

Vetítik:
június 4.: 16:00-kor
június 5.: 20:30-kor
június 6.: 18:15-kor
június 7.: 20:30-kor

Dínó kaland

Forrás: Youtube.com/MTVA – tv műsorok, filmek, zene

Három jó barát a játék hevében aktivál egy időgépet, ami visszaröpíti őket a dinoszauruszok korába. A tojás formájú időkapszulából kilépve egy T-Rex-szel találják szembe magukat. Az őslény megvan róla győződve, hogy a három gyerek az ő kicsinye, ezért mindent elkövet, hogy megvédje őket a rájuk leselkedő többi dínótól.(Port.hu)

Vetítik:
június 6-7.: 14:30-kor

Holnapolisz

Forrás: Youtube.com/MTVA – tv műsorok, filmek, zene

A történet szerint a világból kiábrándult egykori gyerekzseni Frank (Clooney) és a fiatal és intelligens Casey (Britt Robertson) veszedelmes kalandra indulnak, hogy felderítsék a titokzatos, időben és térben ismeretlen helyen található Holnapoliszt. Ami pedig ott vár rájuk, az örökre megváltoztatja őket és a világot is. A film lebilincselő utazásra hívja a nézőket, akik olyan dimenziókban utazhatnak, amelyről eddig csak álmodhattak.(Port.hu)

Vetítik:
június 1.: 16:00-kor és 20:30-kor
június 2.: 18:15-kor és 20:30-kor
június 3.: 16:00-kor és 20:30-kor
június 4.: 20:30-kor
június 5.: 18:15-kor
június 6.: 16:00-kor
június 7.: 18:15-kor

Mad Max – A harag útja

Forrás: Youtube.com/InterComHun

A világvége olyan régen volt, hogy már alig akad, aki emlékezne rá. Az emberiség egykori dicsőségének hosszú ideje vége, a Föld egyetlen hatalmas sivatag; a kevés életben maradt kíméletlen gyilkossá, fosztogató ragadozóvá vált, és bármire képes, csak hogy egy nappal tovább bírja. De akadnak még olyanok, akik rendbe hozhatnák, ami, úgy tűnik, visszavonhatatlanul elromlott. Ketten vannak, és örök menekülés az életük. Az egyikük Max: hallgatag, harcos férfi, aki felesége és gyermeke halála után már csak a megbékélést keresi a vad káoszban. A másik Furiosa, a katonanő, aki úgy hiszi, túlélésének záloga az, ha eljut a sivatagon túlra, arra a tájra, ahol a gyerekkorát töltötte. (Port.hu)

Vetítik:
június 1.: 18:15-kor
június 2.: 14:00-kor
június 3.: 18:15-kor

Tökéletes hang 2.

Forrás: Youtube.com/UIP-Duna Film

A Barden Bellák visszatérnek, hogy énekükkel ismét lenyűgözzék a hallgatóságot. Három év telt el azóta, hogy a Bellák csak csajokból álló csapata megnyerte az országos énekversenyt, és azóta is veretlenek. Ám egy botrány miatt veszélybe kerül utolsó évük a Bardenben, ezért a háromszoros bajnokok most joggal tartanak attól, hogy örökre elvész az őket összetartó harmónia. Csak egyetlen alkalom adódik számukra arra, hogy kiköszörüljék a csorbát: ha ki tudják harcolni, hogy indulhassanak Koppenhágában az Accapella Világbajnokságon. A versengés okozta feszültség mellett még a végzős diákok problémái is nyomasztják őket, ezért minden erejükre szükség van ahhoz, hogy ismét szorosan összekovácsolódva, mindenkit maguk mögé utasítva feljussanak a csúcsra. (Port.hu)

Vetítik:
június 1.: 14:00-kor
június 2.: 16:15-kor
június 3.: 14:00-kor

Törésvonal

Forrás: Youtube.com/InterComHun

Kalifornia lakói fel vannak készülve a földrengésekre. Azt hitték. De ilyen méretű katasztrófára senki sem számított: San Franciscót és környékét egy 9-es fokozatú rengés teszi a földdel egyenlővé. Egy helikopterpilóta (Dwayne Johnson) és rég elhidegült felesége (Carla Gugino) Los Angelesből észak felé indul, hogy megkísérelje a lehetetlent: fel akarják kutatni, és meg akarják menteni a romok között ragadt lányukat. De amikor azt hiszik, már minden bajon túl vannak, akkor kezdődnek az igazi kalandok. (Port.hu)

Vetítik:
június 4.: 18:15kor
június 5.: 16:00-kor
június 6.: 20:30-kor
június 7.: 16:00-kor

(Borítókép: illusztráció; forrás: Mozaik Filmszínház)