Itt a Mozaik Mozi e heti műsorkínálata.

Öt filmmel készül az év első mozilátogatóinak a hódmezővásárhelyi Mozaik filmszínház, köztük Matt Damon új mozijával A nagy fallal.

Mutatjuk az e heti műsorkínálatot.

A nagy fal

Forrás: Youtube.com/Mozi Mánia

Zhang Yimou (Hős, A repülő tőrök klánja) rendkívül látványos és izgalmas új filmje egy 3D-s akcióthriller Matt Damon főszereplésével. Egy elit osztag az emberiség utolsó harcát vívja a világ legikonikusabb építményén, a Nagy Falon…

Vetítik:
január 5.: 18:30-kor és 20:30-kor
január 6.: 16:15-kor és 20:30-kor
január 7.: 18:30-kor és 20:30-kor
január 8.: 16:15-kor és 18:15-kor

Állati nagy szökés

Forrás: Youtube.com/Mozi Mánia

Mázli egy barátságos, békés kutyus, akinek élete fenekestül felfordul, amikor gazdái elutaznak, Őt pedig berakják egy kutya hotelbe. Rövidesen kiderül, hogy ez a hotel bizony sokkal inkább egy börtön, ahonnan. Mázli igyekszik minél gyorsabban megszökni barátaival.

Vetítik:
január 5-6.: 14:30-kor
január 7-8.: 12:30-kor

Assassin’s Creed

Forrás: Youtube.com/IGN Hungary

Egy forradalmian új technológia segítségével Callum Lynch (Michael Fassbender) újraéli egyik őse, a 15. századi Spanyolországban született Aguilar kalandjait. A férfi így érti meg, hogy egy titokzatos, ősi szövetség, az Assasinok rendjének leszármazottja. Hihetetlen tudással és ügyességgel rendelkezik – de csak azért, hogy szembeszállhasson a nagy erejű és gonosz szándékú Templomosokkal.

Vetítik:
január 3.: 18:15-kor és 20:30-kor
január 4.: 15:45-kor és 20:30-kor
január 5.: 16:15-kor
január 6.: 18:15-kor
január 7.: 16:15-kor
január 8.: 20:15-kor

Énekelj!

Forrás: Youtube.com/Mozi Mánia

Az Énekelj! egy állatok által benépesített emberi világban játszódik. Buster Moon, az elegáns koala egy valaha szebb napokat látott színház igazgatója. Buster örök optimista – na jó, azért kissé zsivány is -, de mindennél jobban szereti a színházát, és bármit megtenne azért, hogy az fennmaradjon. Látva, hogy élete álma az összeomlás szélén áll, egy utolsó esélye van, hogy visszaadja ékkövének a régi fényét: megrendezi a világ legnagyobb énekversenyét. Öt versenyző emelkedik ki a többiek közül: egy egér, akinek a hangja és a modora is simulékony; egy félénk tini elefánt, akinek hatalmas a lámpaláza; egy túlhajszolt anya, aki 25 kismalacot gondoz; egy ifjú gengszter gorilla, aki szakítani akar a kétes családi múlttal; és egy punk-rock tarajos sül, aki az arrogáns pasiját igyekszik lerázni magáról. Mind az öten abban a reményben érkeznek Buster színpadára, hogy meg tudják változtatni addigi életüket…

Vetítik:
január 3-4.: 13:30-kor
január 7-8.: 14:15-kor

Zsivány Egyes – Egy Star Wars történet

Forrás: Youtube.com/IGN Hungary

A Lucasfilm bemutatja az első különálló Star Wars-filmet, a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történetet, amely egy teljesen új kalandot mesél el. A galaxisban dúló háború alatt szokatlan hősök verődnek össze, hogy egy képtelennek tűnő küldetés keretében ellopják a Birodalom pusztító fegyvere, a Halálcsillag tervrajzait. A Star Wars-univerzum eme kulcsmomentuma hétköznapi embereket hoz össze, akik nem mindennapi tetteket hajtanak végre, s közben részeseivé válnak valaminek, ami messze túlmutat rajtuk. (Forum Hungary)

Vetítik:
január 3.: 15:45-kor
január 4.: 18:00-kor