Mutatjuk a Mozaik Mozi e heti műsorkínálatát!

Hét nap kilenc film – íme, a hódmezővásárhelyi Mozaik Mozi e heti műsorkínálata!

A fekete ötven árnyalata

Forrás: Youtube.com/Big Bang Media

Ha Christian Grey felizgatott vagy feltüzelt, akkor várj, míg találkozol Christian Blackkel! A nagysikerű Szürke ötven árnyalatának fergeteges paródiája, melyet a Horrorra akadva valamint a Feketék fehéren című filmek alkotói készítettek, és Mr Black erotikus játszószobájába enged bepillantást, ahol természetesen minden kemény és durva… (Port.hu)

Vetítik:
február 15.: 20:15-kor
február 16.: 18:15-kor
február 17.: 20:15-kor

A Lovasíjász

Forrás: Youtube.com/UIP-Duna Film

A film Kassai Lajos tevékenységével, az általa újrateremtett – csak az elődeinkre jellemző ősi harci képességgel – a lovasíjászattal, ennek szellemi hátterével, az abból létrejött, a világban futótűzként terjedő sporttal, Kassai Lajos kulturális életünkben betöltött szerepével foglakozik. Mindezekről számtalan anyag található az írott és elektronikus médiában. Hasonló témával foglakozó könyve már több kiadást megért, több nyelvre lefordították. Kínában sztárként ünneplik mind a bemutatókon, mind a televízióban. Ha Hollywood olyan szuper produkciót forgat, amiben lovasíjászok szerepelnek, akkor őt kérik fel szakértőnek és ő tanítja be a sztárokat, mint a legutóbb Kínában forgatott filmben, Matt Damon-nak. (Port.hu)

Vetítik:
február 18.:18:00-kor

A nagy dobás

Forrás: Youtube.com/UIP-Duna Film

Amikor négy kívülálló észrevette azt, amit a nagy bankok, a média és a kormány nem akart észrevenni – a gazdaság globális összeomlását -, támadt egy ötletük: A nagy dobás. Bátor befektetésük a modern pénzügyi világ sötét bugyraiba viszi őket, ahol meg kell kérdőjelezniük mindenkit és mindent. (Port.hu)

Vetítik:
február 20.: 21:00-kor

Alvin és a mókusok – A mókás menet

Forrás: Youtube.com/Mozi Mánia

A mókusok szeretnének nyugodtan élni. Számukra a nyugalom sok éneklést, sok evést és rengeteg rendetlenséget jelent, ám nevelőapjuk, Dave (Jason Lee) felforgatja a békés hétköznapokat. Meg akarja kérni a barátnője kezét, és hogy ne álljanak az új családja útjába, meg akar szabadulni a mókusoktól. Vagy hát lehet, hogy mindez nem is igaz. A fékezhetetlen Alvin, Simon és Theodore néhány őrült félreértésnek köszönhetően mégis azt hiszi, hogy ez a helyzet és bármire hajlandó, hogy megakadályozza a kézfogót. Először is megszöknek otthonról, és hosszú útra indulnak, hogy előbb érjenek oda a választott nőhöz, mint Dave és megakadályozzák a katasztrófát. Ami így aztán ki is tör. (Port.hu)

Vetítik:
február 20.: 11:45-kor

Barbie: Titkos ügynökök

Forrás: Youtube.com/UIP-Duna Film

Barbie és legjobb barátnői, Teresa és Renee keményen dolgozó tornászokból beépített titkos ügynökökké válnak ebben az izgalmas, akciódús kalandban! Amikor egy szupertitkos kémügynökség felfigyel a lányok elképesztő tornászi képességeire, megbízzák őket, hogy eredjenek egy drágakövekre specializálódott besurranó tolvaj nyomába, akinek eddig mindig sikerült kereket oldania. Szuperkütyüikkel, káprázatos álcáikkal és cuki robotállatkáikkal a lányok bizonyítani próbálják, hogy ügyességgel és csapatmunkával végre lehet hajtani a küldetést. Csajok, akcióra fel! (Port.hu)

Vetítik:
február 20.: 13:30-kor
február 21.: 12:15-kor

Deadpool

Forrás: Youtube.com/ Marvel Magyarország

A szuperhősök korát éljük, de vár még néhány meglepetés. Wade Wilson (Ryan Reynolds) a különleges erőknél szolgált, azután zsoldos lett. Egy furcsa, alig legális kísérlet eredményeképpen a szervezete meghökkentő képességekre tett szert: hihetetlenül gyorsan meggyógyul, bármi baj éri. De nem ez az egyetlen fegyvere: őrült, gonosz humora is van – és nem fél használni. A szuper erős ember, aki a valóságból átlépett a hősök birodalmába, most élete legnehezebb háborújába indul: bosszút akar állni azon az emberen, aki egykor majdnem tönkretette őt.(Port.hu)

Vetítik:
február 15.: 16:15-kor és 18:15-kor
február 16.: 16:15-kor és 20:00-kor
február 17.: 16:15-kor és 18:15-kor
február 18.: 16:00-kor
február 19.: 20:30-kor
február 20.: 19:00-kor
február 21.: 13:30-kor és 20:00-kor

Hogyan legyünk szinglik?

Forrás: Youtube.com/JOY Magazin

Van, aki profi mód műveli a szingliséget, van, aki rossz ebben a műfajban… és van Alice. Meg Robin. Meg Tom, David és a többiek. New York tele van magányos szívvel és testtel, olyanokkal, akik kiválóan érzik magukat a bőrükben és olyanokkal, akik rettentően; és egyáltalán nem akarják mindannyian ugyanazt. Van, akinek életre szóló szerelem kéne, van, akinek csak egy vad éjjel, vagy még annál is kevesebb. A film a randik, a viszonyok, csalások és nagy szeretkezések világában vezet el, hősei mind páratlan emberek, akik a párjukat keresik – a városban, amelyik sosem alszik.(Port.hu)

Vetítik:
február 18.: 20:15-kor
február 19.: 18:30-kor
február 21.: 18:00-kor

Norm, az északi

Forrás: Youtube.com/Mozi Mánia

Norm, a bőbeszédű jegesmedve egy egyszerű kérdésben hajthatatlan: a turistáknak semmi keresnivalója az Északi-sarkon. Amikor egy eszelős ingatlanfejlesztő a fejébe veszi, hogy luxuslakásokat épít otthona jegére, Norm azt teszi, amit minden normális jegesmedve tenne a helyében: felveszi a kesztyűt és egy csapat arasznyi, rettenthetetlen lemminggel az oldalán elindul New Yorkba, hogy egyszer és mindenkorra jegelje üzletet.(Port.hu)

Vetítik:
február 19.: 14:30-kor
február 20.: 10:00-kor és 15:00-kor
február 21.: 10:30-kor

Star Wars: Az ébredő erő

Forrás: Youtube.com/Film & Sorozat előzetesek

Idén a Lucasfilm és a rendező J.J. Abrams együtt kalauzolják el a nézőket egy messzi-messzi galaxisba. (Port.hu)

Vetítik:
február 19.: 16:00-kor
február 20.: 16:45-kor
február 21.: 15:30-kor

(Borítókép: filmplakátok; illusztráció; forrás: Mozaik Mozi)