Huszonöt kézműves főzde hozza el italait a június végi dzsemborira.

Huszonöt kézműves főzde közel kétszáz habos italával, street food utcával és rengeteg élő koncerttel várja a kisüzemi sörök rajongóit az idei vásárhelyi sörfesztivál. A szervezők tájékoztatása szerint 2017-ben minden eddiginél változatosabb kínálattal készülnek. Fesztivál újoncként itt tartja országos premierjét az Ugar Sörfőzde, de itt szürcsölhetjük el az első Greenjoy Brewery Co. söröket is.

A közönségkedvenc sörfőzdék és street food árusok mellett az idén chili-manufaktúrák is tiszteletüket teszik a rendezvényen, sőt, az igazán elszántak a Budapestről indult Csípős Csirkerszárny Challenge kihívás-sorozat és az 1.000.000 SHU Challenge nevű erősevő-versenyen is összemérhetik strapabírásukat, természetesen orvosi felügyelet mellett – olvasható a július 22-én kezdődő, négynapos rendezvénysorozat programajánlójában.

További újdonság, hogy a nagyszínpad mellett idén egy fedett party-sátrat is berendeznek a fesztiválszervezők: az OTP előtt felállított standot ,,Magyarország legdinamikusabban fejlődő rockabilly és rock ‘n roll party-sorozata, a Jampec Party” foglalja majd el.

A nagyszínpad élő koncertektől lesz színes: csütörtökön a Kerozin és a Tom White and The Mad Circus, pénteken a New Level Empire és az ethno-punk Gypo Circus, szombaton pedig Dj Dominique, Kiki (Első Emelet) és Vastag Csaba szórakoztatja a nagyérdeműt. Az idén először külföldi fellépők is tiszteletüket teszik a rendezvényen: Németországból érkezik a Die Flotte Hosen, illetve Erdélyből az indie-pop feltörekvő csillaga, Petruska – áll még a buliajánlóban.