Kedvezményes jegyárakkal készülnek a Tisza-parti borfesztiválra a Szegedi Ifjúsági Napok szervezői.

Hamarosan megbolydul az Alföld fővárosa, május 13-án indul ugyanis a Szegedi Borfesztivál, Magyarország legnagyobb bormustrája

A több mint százötven pincészet mellett, idén, egy látványos installációval a Szegedi Ifjúsági Napok is megjelenik a borbarátok és gasztrokalandorok Tisza-parti rendezvényén, méghozzá igen kedvezményes ajánlatokkal.

Az ár-érték arányában egyébként is szinte verhetetlen SZIN a tíznapos seregszemle alatt tovább vág az áraiból: a 15 990 forintos bérletet ez alkalommal 13 990 forintért lehet majd megvásárolni, de a napijegyek is 4 990 forintba kerülnek majd.

SZIN program

Augusztus 24-i nyitónapon az Akkezdet Phiaitól a Halott Pénzig, a Bëlgától, a Hősökig, Majkától a Vad Fruttikig vagy épp Szabó Balázs Bandájáig számos remek hazai előadó várja majd a fesztiválozókat.

Augusztus 25-én lép SZIN-re a Honeybeast, a PASO, a Magashegyi Underground, az Ivan and the Parazol, de az új lemezét most bemutató Péterfy Bori & Love Band is.

Augusztus 26-án az Anna and the Barbies és a Quimby is Szegedre látogat, de itt lesz a Kiscsillag, a Magna Cum Laude és a Budapest Bár is. A harmadik napon már külföldi sztárokból sem lesz hiány: érkezik az I’m an Albatroz című számmal híressé vált Aron Chupa, a Foreign Beggars és a kanadai René LaVice is.

Az utolsó napon is széles a paletta, benne – a teljesség igénye nélkül – a 30Y, az Irie Maffia, a Belmondo vagy a Mary Popkids és aznapra várják a korát meghazudtoló sikereket elért Jasmine Thompsont és generációjának kimagasló tehetségű előadóját, Kwabst is.

A részletes program a SZIN honlapján olvasható.