Kétéves a régi-új vásárhelyi filmszínház.

Két éve „peregnek” ismét a mozivetítők a megújult hódmezővásárhelyi Mozaik filmszínházban.

A jeles évforduló alkalmából remek filmekkel és akciós – egységesen 850 forintos – jegyárakkal várják a hétvégén a filmbarátokat.

Mutatjuk a szombat-vasárnapi kínálatot!

007 Spectre – A Fantom visszatér

Forrás: Youtube.com/Mozi Mánia

Sam Mendes előző 007-es filmjével hihetetlen magasságokba vitte a Bond szériát, bevétel területén szinte ráduplázott az előző részekre, ráadásul kritikailag is bejött a közönségnek. Így a huszonnegyedik filmre való visszahívása a studió számára a legfőbb cél volt. A történet ezúttal a korábbi Bond világban már jól ismert terrorcsoport, a Spectre köré fog épülni, így Daniel Craig 007-ese is szembekerülhet a legendás Blofeld által alapított bűnszervezettel.(Port.hu)

Vetítik:
november 14.: 17:00-kor és 20:00-kor
november 15.: 20:00-kor

A kis herceg

Forrás: Youtube.com/Mozi Mánia

A történet főhőse egy kislány, akit édesanyja nagy erőkkel készít fel a felnőtt életre, ám szigorú menetrend szerint zajló napjaikat megzavarja a furcsa, ám jólelkű szomszéd. A pilóta egy egészen különleges világot mutat meg kis barátjának, ahol bármi lehetséges. Egy világot, mellyel sok évvel ezelőtt a kis herceg ismertette meg őt. (Port.hu)

Vetítik:
november 14-15.: 15:00-kor

Hotel Transylvania 2.

Forrás: Youtube.com/Mozi Mánia TV

Drakula, a világ legismertebb vámpírja nem csak egyszerű szörny: a távoli, erdélyi havasok rejtekében, egy ősi kastélyban szállodát üzemeltet, ahol a rémisztgetésbe belefáradt szellemlények megpihenhetnek és végre az emberektől távol pihenhetnek. Ezen kívül még gyermekét egyedül nevelő, aggódó apa is. Ő és barátai, a sokféle, csak első látásra ijesztő fura figura visszatér, hogy ismét megpróbálja halálra nevettetni nézőit. (Port.hu)

Vetítik:
november 14-15.: 13:00-kor

Mentőexpedíció

Forrás: Youtube.com/Mozi Mánia

A Marson hatalmas homokvihar készül. A NASA űrhajósai biztonsági okokból azonnal elhagyják a bolygót: halott társuk testét sincs már idejük megkeresni. Nem is találnák. Mark Watney (Matt Damon) ugyanis nem halt meg; csak a szkafanderébe épített adó meghibásodása miatt hiszik a többiek, hogy nem élte túl az első szélrohamokat. A mérnök-botanikus mindent elkövet a túlélése érdekében: gépeket szerkeszt, élelmiszert termel, vizet gyárt, és amikor a Földi irányítók felfedezik, hogy él, felkészül a mentőexpedíció fogadására. De az expedíció négy év múlva érkezik, méghozzá az ellenséges bolygó egy egészen másik pontjára. Neki 3200 kilométert kell utazni, hogy fogadhassa őket: egyedül, megfelelő felszerelés nélkül, végtelen magányban. (Port.hu)

Vetítik:
november 15.: 17:00-kor