Mutatjuk a Mozaik Mozi e heti filmkínálatát.

Hódmezővásárhelyen is vászonra tűzi a helyi filmszínház a szuper páros Bud Spencer és Terence Hill öt felejethetetlen klasszikusát.

Az országos műsorrenddel összhangban a Bűnvadászok nyitja a sort.

Mindemellett persze egy sor remek filmmel készülnek a hétre. Íme a Mozaik Mozi e heti programkínálata.

A könyvelő

Forrás: Youtube.com/Mozi Mánia

Chris Wolff (Ben Affleck) a világ egyik legjobb könyvelője és kissé autista – kerüli az embereket, magányosan él és nem is vágyik másra.
Amikor egy nagy, robotokat tervező gyár könyvelésében furcsa hibák tűnnek fel, természetesen hozzá fordulnak. Ő és a cég egyik munkatársa (Anna Kendrick) hamar új, megmagyarázhatatlan eltérésekre figyel fel, és ez valakinek nagyon nem tetszik.
Egy különleges katonai egység leszerelt tisztje megbízást kap, hogy végezzen a párral. Chris és Dana kénytelen együtt bujkálni.
De Chris tartogat egy-két meglepetést. Néhány közülük halálos lehet…

Vetítik:
október 31.: 18:15-kor
november 1.:20:30-kor
november 2.:18:15-kor

Bűnvadászok

Forrás: Youtube.com/Mozi Mánia

Wilbur Walsh (Bud Spencer) és Matt Kirby (Terence Hill) a kikötőben bóklászva próbálnak munkát szerezni. Ám a furcsa párosnak nincs nagy szerencséje: munka helyett néhány helyi gengszter és pár autó szétpüfölésével kell vigasztalódniuk. Ezért úgy döntenek, hogy kirabolnak egy szupermarketet, de az akció balul sül el; a bolt hátsó bejárata helyett a helyi rendőrőrs ajtaján robbannak be. Hogy elkerüljék a letartóztatást, beállnak rendőrnek. A törvény jó oldalán állva sem hazudtolják meg önmagukat: aktuális pofonzáporaik között nyomozni kezdenek egy kínai titokzatos halála után és miközben a szálakat gombolyítják, előszeretettel teszik helyre a környékbeli rosszfiúk állkapcsát és más, ütésre zsibbadó testrészeit is.

Vetítik:
november 4.: 18:15-kor
november 6.: 18:15-kor

Doktor Strange

Forrás: Youtube.com/Mozi Mánia

Miután egy végzetes balesetben kettétört a karrierje, a zseniális, de arrogáns sebész új életet kezd egy varázsló szárnyai alatt, aki kiképezi őt, hogy szembeszállhasson a világot fenyegető gonosz erőkkel.

Vetítik:
november 2.: 20:30-kor
november 3.: 16:00-kor, 18:15-kor és 20:30-kor
november 4.: 16:00-kor és 20:30-kor
november 5.: 16:00-kor, 18:15-kor és 20:30-kor
november 6.: 16:00-kor és 20:30-kor

Halloween – A rémület éjszakája

Forrás: Youtube.com/videodrometrailer

Valamikor a jövőben az emberiség nagy része egy gyorsan pusztító fertőzés áldozatává vált. A pusztítást okozó különleges gomba az emberi szervezetbe jutva átveszi az irányítást az idegrendszer fölött, s a fertőzöttek, azaz a kiéhezettek gyorsan elveszítik személyiségüket, emberi mivoltukat és egészséges emberek húsával táplálkoznak. A egészségesek védett városokban élnek, vagy guberálókká válnak, azaz veszélyes bandákhoz csapódva próbálják túlélni a kialakult helyzetet. Mindeközben egy jól védett katonai bázison különleges gyerekeket – köztük Melanie-t – tartanak gondosan elzárva egymástól és az őket vizsgáló tudósoktól. Ők is kiéhezettek, azonban megőrizték emberi tulajdonságaikat, sőt, kiemelkedően magas intelligenciával rendelkeznek. A tudósok abban reménykednek, hogy segítségükkel – vagy inkább felhasználásukkal – sikerül megtalálniuk az ellenszert a pusztító vírus ellen.

Vetítik:
október 31.: 20:30-kor

Jack Reacher: Nincs visszaút

Forrás: Youtube.com/Mozi Mánia

Jack Reacher (Tom Cruise) visszatér a maga sajátos igazságszolgáltatási módszereivel ebben a várva várt folytatásban. Susan Turner hadnagyot (Cobie Smulders), aki Reacher régi nyomozóegységének jelenlegi vezetője, letartóztatják hazaárulásért. Reacher nem kételkedik a nő ártatlanságában, de ahhoz, hogy ezt bizonyítani tudja, ki kell szabadítania őt a börtönből, és fel kell tárnia egy nagyszabású kormányzati összeesküvést. Az események gyorsan eldurvulnak, és a szökésben lévő páros számára már nem csupán a saját nevük tisztázása a tét, hanem az életük is. A nyomozás során Reacher olyan titokra bukkan, amely örökre megváltoztathatja az életét…

Vetítik:
november 1.: 18:15-kor

Trollok

Forrás: Youtube.com/Mozi Mánia

Nagy szemű, borzas hajú, színes kis figurák ők, akik saját világukban élnek. Ám két troll kénytelen vándorútra indulni: olyan tájakra jutnak el, és olyan kalandokba keverednek, amikről troll korábban nem is álmodott – és amitől biztosan az égnek áll a haja.

Vetítik:
október 31. – november 2.: 16:30-kor
november 3-6.: 12:30-kor és 14:15-kor