Képes-szöveges beszámoló a városi Mozgás Éjszakájáról.

Közös nyáresti testedzésre invitálták a hódmezővásárhelyieket péntek este a helyi trénerek, fitneszklubok és sportegyesületek – idén is megrendezték a Mozgás Éjszakáját a köztéri sportpályákon valamint a belvárosi korzón és a Kossuth téren.

A szervezők tájékoztatása szerint összesen harminchét mozgásforma képviseltette magát a rendezvényen. Volt aerobic és aikido, pilates és pingpong, cross tréning és kungfu, de biciklitúra, rúdtánc és úszóedzés is programban.

Az interaktív bemutatók sötétedéstől kifulladásig (pontosabban a másnapi izomlázig) tartottak, igaz néhány szabadtéri edzésbe csúnyán bezavart a dörgéssel, villámlással érkező vihar.

Fo: Vásárhely24/Frankó Máté

A rendezvényt egyébriánt a szegedi vízilabdacsapat Európa-bajnok kiválósága Kiss Csaba valamint egy nagy közös sportbemutató nyitotta meg.

Utóbbiról a főszervezők, azaz az Egészségfejlesztési Iroda munkatársai egy videót is készítettek. Ezt alább, a rendezvényen készült fotóinkat pedig a fenti képgalériában tekinthetik meg.

(Időközben a városi rúdtánccsapattól is befutott hozzánk néhány fotó – ÍME, ITT nézheti meg őket. A Pole Magic stúdióban készült képeket Barta Zsófinak köszönjük!)