Második a tabellán a HVSC gyerekcsapata az országos vidékbajnokságban.

Egy fordulóval a szezonzáró találkozók előtt második a csoporttabellán a Hódmezővásárhelyi Vízilabda Sport Club gyerekcsapata az országos vidékbajnokságban.

Az utolsó előtti meccsnapon bár kikaptak a mindeddig veretlen Koelner-Csongrád együttesétől, az AQUA SE Nyíregyháza és a gyulai klub alakulatát is sikerült megverniük. Utóbbit 25 (!) góllal. (A győzelemhez minden vásárhelyi pólós hozzájárult legalább egy góllal.)

Forrás: HVSC

Kis László Márk a HVSC utánpótlás-csapatának edzője a májusi – hazai rendezésű – forduló sikerei kapcsán „a remek kapusteljesítményt , az összeszokott csapatmunkát és a küzdeni akarást” emelte ki. Hozzátette, rengeteget fejlődtek a gyerekek az idei bajnoki évadban. Ezt jól mutatja, hogy míg az első fordulóban sima vereséget szenvedtek a szabolcsiaktól, most, 9-5-re a vásárhelyiek diadalmaskodtak.

A tréner portálunkon keresztül köszönetet mondott edző kollégájának, Vékony László, a szűlőknek, rokonoknak és barátoknak a hazai mérkőzések remek hangulatáért és klubjának, a HVSC stábjának a pazarul levezényelt helyi fordulóért.

A csapat legközelebb (és idén utoljára) június első hétvégéjén ugrik ismét vízbe a tabellaéllovas Csongrád otthonában.

Szurkolunk nekik!