Egy erős középcsapat vendégeskedik a hétvégén a HLKC pályáján.

Egy jó erőkből álló, masszív és ütőképes csapatot, a Hajdúnánás SK alakulatát látja vendégül most szombaton a Hódmezővásárhelyi LKC NBI/B-s együttese. Az észak-alföldi gárda egy stabil középcsapatnak számít a második vonalban.

Több jó képességű, tapasztalt játékos kézilabdázik a klubnál. Közülük is kiemelkedik a gólkirálynői cím egyik várományosa, Lévai Zsófia. Az NBI-es Kisvárda egykori jobbátlövője az ősz eleji szezonrajt óta 73 gólt szerzett. Nagy kérdés lesz, hogy Bartók Csaba lányainak sikerül-e őt semlegesíteniük.

Egy biztos, ha hozzák a lányok a Szent István OTP SE ellen mutatott remek formát (egy hete leikszeltek az élcsapattal), jó esélyük van a győzelemre.

Figyelemreméltó eredményeket ért el ebben az idényben a Hajdúnánás. Szinte minden eredménye egy-két gólos győzelem vagy vereség volt, igaz pontszámban mindössze eggyel előznek meg bennünket. Mindenképpen stabil, erős csapatnak tartom szombati ellenfelünket. Nehéz lesz, de mindent meg kell tennünk a két pont itthon tartásáért – nyilatkozta a találkozó előtt a HLKC vezetőedzője.

A mérkőzés november 18-án, lesz a Balogh Imsi Sportcsarnokban. Kezdés délután ötkor.

(Borítókép: illusztráció; forrás: HLKC.hu)