Ferencsov Marietta, beautyrobic edző fergeteges, felforrósított hangulatú órát tartott a hódmezővásárhelyi Pole Magic Rúdtánc Stúdióban.

A Pole Magicben a február a workshopok hónapja, tudtuk meg Bartyikné Oláh Gabriella, stúdió vezőtőtől.

A beautyrobic, az egyik legnőiesebb mozgásforma, amelyben megtalálhatóak a legszexibb mozgások is, mindeközben a testtudatot fokozatosan fejleszti, kiemelten nagy hangúlyt fektet a hasra, a csípőre, a fenékre  és a combokra a felmelegített teremben. Ezáltal  ezeknek a területeknek az alakformálása is garantált.

,,Nagyon tetszik Hódmezővásárhely, nagyon jó itt a közeg, a stúdió fantasztikus és a lányok is nagyon ügyesek. Nagyon elégedett vagyok. A beautyrobic főleg a nőiesség fejlesztéséről szól, a táncos mozdulatok révén is, és az óra végén végig simítjuk magunkat, és megdicsérjük a testünket, hogy mindenki elfogadja és szeresse magát. Ebben a felgyorsult világban nem mindig van arra ideje az embernek, hogy saját magával foglalkozzon,ezek mellett a testtudat fejlesztése is fontos. Beautyrobic mozgásformája által az izmok is tónusosabbak lesznek, ezáltal a nőies formákat minél jobban el tudjuk érni. Nőiesség nem a kinézet, hanem a kisugárzás, az hogyha valaki tényleg elfogadja és szereti magát. Ehhez jó kiindulási alap lehet a beautyrobic,ami, arról szól , hogy saját magunkat minél jobban elfogadjuk, de teszünk is magunkról, hiszen az edzés során pörögnek le a kilók.”-  Ferencsov Marietta, tréner fogalmazta meg gondolatit a vasárnapi workshoppal kapcsolatban,aki saját magán is érzete a Beautyrobic jótékony hatását.

fotók: Pole Magic Stúdió