A Kossuth téren aláírta Hegedűs Zoltán ajánlóívét, majd a járókelőket biztatta a jelenlegi alpolgármesterre voksolásra.

Lázár János, a térség országgyűlési képviselője, kancelláriaminiszter, most úgy is mint a térség választókerületi elnöke a vásárhelyi Kossuth téren kedden írta alá Hegedűs Zoltán alpolgármester (jelenleg megbízott polgármester) ajánlóívét, akit a Fidesz-KDNP jelöl a február 25-én esedékes, időközi polgármester választásra. Lázár egyúttal aktivistának jelentkezett a kampányhoz.

A helyszínen elmondta, Hegedűs Zoltán tisztességes, nyugodt vásárhelyi ember, nála jó kezekben lesz a város, megválasztása esetén. Ő mindenkinek a polgármestere lesz, nemcsak azoknak akik rá szavaznak, de a többieknek is, fogalmazott. Hozzátette, a város fejlődéséhez nyugalomra, megértésre, együttműködésre van szükség, ezt Hegedűs Zoltán tudja garantálni.

Kérdésünkre elmondta, az alpolgármester több fórumra, egyeztetésre is meghívta az elkövetkezendő hetekre, hogy hol milyen fejlesztésekre lenne még szükség. Holnap például az ipari parkban tesznek bejárást, annak apropóján, hogy a kormány egy nagy ipari park fejlesztési programot indít, melynek Vásárhely is részese lesz. Ehhez máris felajánlotta segítségét és közvetítését az alpolgármesternek.

Hegedűs Zoltánt jelöli a Fidesz-KDNP polgármesternek Vásárhelyen