Izgalmas gyermekprogramokkal, állatos produkciókkal, filmvetítéssel készülnek a szervezők.

Május 27-én és 28-án egy izgalmas rendezvénysorozat lesz a Bessenyei Ferenc Művelődési Központ szervezésében, ahova mindenkit szeretettel várnak a szervezők. A program címe: Állati jó gyereknap, és bizony a címhez híven számtalan jó gyermekprogrammal, és állatos produkcióval várják az érdeklődőket.

A filmvetítések mellett az egyik műsorszám Luna kutyus meséje lesz, az örökbe fogadott kutyáról már korábban itt írtunk, és a történet kapcsán betekintést nyerhetnek a hallgatók és nézők abba, hogy milyen is az élet egy befogadott kutyával. Mennyi örömöt és milyen feladatokat állít az újdonsült gazdik elé, hogyan és miként hálálja meg a befogadott állat a törődést. A meseolvasás közben Luna is tiszteletét teszi a színpadon.

A szervezők bíztatnak minden gazdit, hogy küldjenek be közös képet a kedvencükkel azért, hogy az örökbefogadás rövid történetével együtt a fotó kikerülhessen egy erre a célra kiállított paravánra, illetve a beküldött képek viszontláthatóak lesznek a BFMK LED tévé kijelzőjén is, ahol minden érdeklődő megcsodálhatja a család kedvenc négylábúját.

A gyermekek számára lesz előadás, koncert, arcfestés, kézműves foglalkozás, és lehet majd ugrálni a trambulinon is.

A házi kedvencet tartó gazdiknak pedig érdemes lesz megnézni vasárnap délután a játékos foglalkozást Bodza kutyával, a Luna meséje után pedig kutyakiképző bemutató lesz látható, amit egy szimatverseny fog követni.