Harmincöt év alatti, kétgyerekes szülők jelentkezését várják.

Ingyen telekkel segítene a hódmezővásárhelyi önkormányzat hat otthonteremtés előtt álló fiatal házaspárt.

A pályázati kiírás szerint olyan harmincöt év alatti, kétgyermekes, legalább két éve itt élő, igazolt munkahellyel és állandó jövedelemmel rendelkező párok jelentkezését várják, akiknek a lakásra félretett megtakarításaik elérik a hárommillió forintot.

A feltételek alól a közgyűlés méltányosságból felmentést adhat, ugyanakkor a győztes pályázóknak mindenképp vállalniuk kell, hogy a tulajdonukban került telken minimum két éven belül lakóházat építenek.

A hirdetmény szerint egyébiránt egy Arany, egy Endre Béla, egy Kert, valamint két Mester utcai, továbbá egy batidai telek keres gazdát; hat, egyenként körülbelül 600 és 1300 négyzetméter közötti földterület.

Figyelem, a határidő igencsak szűkös. A hétfő közzétett felhívás szerint január 22-éig, azaz péntekig, egészen pontosan déli tizenkét óráig lehet jelentkezni.

Bővebb felvilágosításért és a pályázati adatlapokért a Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatát, azon belül is a Lakás- és Helyiséggazdálkodási Csoport munkatársait kell keresni, a hivatalos félfogadási időben.

(Borítókép: illusztráció; forrás: Pixabay.com)