Nem igaz az, hogy nincs már jegy a Star Wars-ra a Mozaik Moziban.

Fenti a mondatot ebben a pillanatban még biztonsággal jelenthetjük ki.

Többen érdeklődtek a Vásárhely24-nél, miért nincs már jegy a vásárhelyi Mozaik Mozi egyetlen Star Wars vetítésére sem. Megijedtünk, mivel még mi sem vettük meg jegyünket, megkerestük a mozi vezetőjét. Kalapács Attila elmondta, őket is sokan keresték meg azzal: nincs már jegy az új Star Wars mozira? Mindenkit megnyugtatunk, erről még szó sincs.

Annyi azonban igaz, az internetes felületen az év legjobban várt filmjére nem lehet jegyeket rendelni, azt csak személyesen a mozi pénztárában, a Lánc utcában lehet megtenni. Kalapács Attila még elmondta, a december 18-i éjféli premier vetítésre is van még pár hely, igaz az első néhány sorban.

December 18 és 23 között a mozi csak ezt a filmet vetíti, összesen 23 alkalommal egyelőre. Jegy tehát még van, ám ez nem azt jelenti, hogy lesz is mindig, így jó lesz igyekezni.

Megjegyeznénk, az új Csillagok háborúja filmre, mint jeleztük is a tiszteletjegyek, mint amit például nálunk is nyerhettek az idén, nem használhatók, azok bármely más előadásra használhatók fel.