Élménybeszámoló Csongrádról a Pole Magic Rúdtánc Stúdió vezetőjétől.

Egy fellépéssel egybekötött családi napot tartott a hódmezővásárhelyi Pole Magic Rúdtánc Stúdió a Körös-Toroki Napokon.

Bartyikné Oláh Gabriellát, a táncstúdió tulajdonosát és trénerét kértük meg, összegezze a csongrádi ,,riviérán” szerzett tapasztalatait.

Forrás: Pole Magic Rúdtánc Stúdió

„Immáron harmadik alkalommal léphettünk fel a Körös Toroki Napokon. Évről évre visszahívnak bennünket, ami óriási siker nekünk. Az első évben még csak a vasárnapi családi napon kezdtünk, idén már főnapon lehettünk a program része. Csodás élmény volt az idei KTN. Főnap lévén már nem készültünk koreográfiával, hiszen a parton éppen akkor aktuális játszó dj keverte nekünk a zenét.

Forrás: Pole Magic Rúdtánc Stúdió

42 fok volt, rettenetes páratartalom, az első felvitt gyakorlat után szakadt rólunk a víz a tűző napon, ami igencsak veszélyes ránk nézve , hiszen pici csúszás is végzetes lehet. Minden időjárási tényező ellenére is örömünnep volt nekünk a szombat. Hiszen óriási csapattal mentünk ki, és óriási büszkeséggel töltött el, hogy az izzadás, a hőség, és minden ellenére derekasan álltak helyt a lányok. Megmutatták, mit tudnak, a nagyközönség előtt. Mert ki mertek állni több ezer ember elé, mert hittel , magabiztosan mertek felmenni egy pódiumos rúdra, ami mozog, mégis magabiztosan vágták ki a gyakorlatok egymás után. Mert hittek magukban, és hittek abban, hogy a tudásuk stabil. Számomra trénerként ez maga volt a csoda. Hogy mit sem törődve az időjárással, az izzadással oda mertek menni, hittek magukban annyira, hogy meg merték fogni a rudat, és bele mertek menni egy adott gyakorlatba ekkor nézőközönség előtt.

Forrás: Pole Magic Rúdtánc Stúdió

Én hiszem, ez a pole fitness legnagyobb ajándéka egy nőnek; hogy önbizalmat ad.  Rengeteg nőt tanítok. És számomra a legnagyobb siker az, amikor egy visszahúzódó, önmagában soha nem bízó nő egy idő alatt úgy kinyílik, hogy ki mer állni egy színpadra, és meg meri mutatni mit is tud. Ámulattal néztem a lányaimat.És igen…volt hogy könny szökött a szemembe…a boldogságtól…mert elértük azt, hogy higgyen magában…

Fantasztikus csapatom van…naplementekor levittük a rudat a nappal szembe, és profi fotósok készítettek rólunk álomszép képeket. Láttam a lányokon , hogy bár fáradtan, de boldogan, feltöltődve értek haza.Még hajnalban is jöttek az üzenetek, alig tudtam elaludni, magam is annyira megteltem élményekkel.

Forrás: Pole Magic Rúdtánc Stúdió

Minden évben jók a visszajelzések. Ott a helyszínen is rengeteg kérdezték, hogy hogyan csináljuk ezt? Ezek hogyan lehetségesek? Mennyire erősek vagyunk és ügyesek. Félelmetes volt, ahogy a naplementés fotózás alatt is százak figyelték a vízből, partról, ahogy rudaztunk. Az idei KTN egy kis csoda volt..egy örömünnep nekünk… Hiszem, hogy kellenek az ilyen élmények , hogy feltöltsenek. A legszebb két mondatot talán mégis a szervezőktől kaptam éppen tegnap – Mint mindig, idén is óriási sikeretek volt, várunk vissza jövőre is! Nélkületek már nem is lenne igazi a KTN.

Mit is mondhatnék?…Végtelenül boldog vagyok!”