25 hete indult a Vásárhely24 Szépe. Ma egy 20 éves vásárhelyi ifjú hölgy mutatkozik be, vele a Tisza parton jártunk.

Február elején indult a Vásárhely(24) Szépe 2015. Folyamatosan mutatjuk be a lányokat, még lehet jelentkezni, a jelentkezőkkel felvesszük a kapcsolatot, időpontot egyezetünk egy vásárhelyi fotózásra, majd alábbiak szerint bemutatjuk őket. Az összes lány legjobb fényképére a decemberben induló szavazáson lehet voksolni. A legszebbek, a nyertesek, értékes ajándékokat kapnak.

A legtöbb szavazatot kapott vásárhelyi lány két wellness napot tölthet el párjával a Grand Hotel Gloriusban Makón , fürdőbelépővel a Hagymatikumba.

A legtöbb szavazatot kapott nem vásárhelyi lány két wellness napot tölthet el párjával a hódmezővásáhelyi Gingko Hotelben.

A lányok közül a Mozaik Mozi is díjazza a legszebbeket. Közöttük összesen 40! darab mozibelépőt osztunk ki a 2016-os premierfilmekre.

A lányok közül lesznek, akik családi belépőket nyernek Európa legnagyobb sövénylabirintusába, az ópusztaszeri Csillagösvényre.

A három legtöbb szavazatot kapott hölgy 15, 10 és 5 ezer forint értékben szépülhet és vehet igénybe szolgáltatásokat az Elegance Fodrászszalonban.

Az első 10 legtöbb szavazatot kapott hölgy, egy-egy olvasnivalót is kap Hódmezővásárhelyről és környékéről, magyar nyelven a Worms Verlag kiadó jóvoltából.

A hónap támogatója a Pole Magic Rúdtánc Stúdió .

A stúdióba április 8-án látogattunk el a lányok egy csoportjával, ahol kipróbálták a pole fitness alapjait. Videó t és fotókat mutatunk ITT!

Kiemelt partnerünk a hódmezővásárhelyi Szuperinfó.

Különdíjat ajánlana fel valakinek a bemutatott lányok közül, beszállna támogatóként ? – IDE kattintson !

Írjon az info@vasarhely24.hu -ra!

Török Babett  20 éves, hódmezővásárhelyi. Kisgyermekgondozó-nevelőnek tanul Szegeden. Nagyon szeret olvasni, zenét hallgatni. Szereti az állatokat, van egy sünije és egy teknősbékája is. “Azért szeretnék jelentkezni a szépségversenyre, mert szeretném, ha kicsit nőne az önbizalmam, és kapnék visszajelzéseket a külsőmmel kapcsolatban” – árulta el Babett.

A portfóliófotózás egyes helyszíneiért külön köszönet a hódmezővásárhelyi Gyarmati Dezső Sportuszodának . Fotó, videó és zene: Somogyi József.

Babett legjobb fényképét decemberben a többiekével együtt ismét közzétesszük egy galériában. A jövő héten Bontos Mercy mutatkozik be.

Nem látta? Kattintson a nevekre! Nézze vissza a többi hölgyet is!

Mosoni Éva

Pintér Szilvia

Vass Fruzsina

Roman Alexandrina

Nagy Nóra

Tasnádi Erika

Tarjányi Fanny

Kós Dominika

Nagy Vivien

Tóbiás Dóra

Fekete Dóra

Csende Szidónia

Sipos Szabina

Dani Mariann

Sovák Andrea

Gergulics Viktória

Csende Fanny

Kiss Bianka

Pálinkás Kitti

Szűcs Nikolett

Kristó Dalma

Sipter Veronika


Lányok figyelem!

 

Ha elmúltál 18, de nem vagy még 30, jelentkezz még ma és légy te a Vásárhely24 SZÉPE 2015-ben!


A Vásárhely24 februártól novemberig minden héten bemutat egy lányt, akivel 6-7 fényképből álló portfoliót, és egy rövid bemutatkozó videót készít egy profi fotós. A jelentkezőket hétről hétre mutatjuk be a Vásárhely24 oldalain. Decemberben szavazást indítunk olvasóink között, így ők döntik el, ki legyen 2015-ben Vásárhely24 SZÉPE. A legszebbek értékes ajándékokat is kapnak támogatóink jóvoltából. December végén kiderül, kik a legszebbek Vásárhelyen és környékén!

A jelentkezéseket folyamatosan várjuk a info@vasarhely24.hu email címre, “Vásárhely24 SZÉPE 2015” jeligére. A jelentkezők rövid, pár soros bemutatkozás mellé csatoljanak egy fényképet magukról és ne feledjék elküldeni telefonszámukat. A jelentkezőkkel a beérkezés sorrendjében vesszük fel a kapcsolatot és egyeztetjük a fotózás időpontját.

Fontos! Nemcsak vásárhelyiek jelentkezését várjuk, nevezhet bárki, bárhonnan, ám a fotózást mindig egy hódmezővásárhelyi helyszínen tartjuk!

Megjegyezzük, nem kötelező a fürdőruhás fotó, a hölgyek döntik el, milyen ruhában, ruhákban kérik a portfóliót. 43 hét van februártól decemberig (akkor indul a szavazás), közel 30 hölgy adta le jelentkezését, akikkel folyamatosan vesszük fel a kapcsolatot és egyeztetünk. Még várjuk a jelentkezéseket.

Lányok! Amit kérünk:

Egy email “Vásárhely24 SZÉPE 2015 + a neved jeligével” a vasarhely24@gmail.com, vagy az info@vasarhely24.hu -ra.

Benne neved, életkorod, pár soros bemutatkozás, amit elmondanál magadról és egy mellékelt fénykép rólad, és a telefonszámod!

A beérkező adatokat bizalmasan kezeljük.

Amit adunk:

Fotósunk hívni fog, leegyeztet egy helyszínt és egy időpontot, majd legcsinosabb ruhádban, (és ha úgy gondolod, sminkben) fotósorozatot és egy kis promóciós videót készít rólad, melyet akár emailben is elküldünk utána neked. A fotózásról cikk készül, melyet a Vásárhely24 -en olvashatsz. 2015 decemberében az összes lány legjobb fényképét kiválasztva szavazás indul portálunkon és a Facebook-on, a legtöbb szavazatot kapott legszebb lányok értékes ajándékokat kapnak, és ők lesznek Vásárhely24 SZÉPEI 2015-ben!