Bet365 Magyarország - sportfogadás, élő fogadás és kaszinó

Akár 15.000 Ft fogadási kredit

A brit fogadóiroda, a Bet365 az európai fogadási szolgáltatások piacának egyik legnagyobb képviselője, a világ számos országában bíznak benne a sportfogadás és a szerencsejáték rajongói. A vállalatot 1974-ben alapították, és 2000-ig egy szárazföldi fogadóirodában működött. Az internettel kapcsolatos sikeres tapasztalatok hozzájárultak ahhoz a döntéshez, hogy felszámolják a szárazföldi fiókokat, és a piac internetes szegmensére összpontosítsanak.

A Bet365 magas színvonalú online fogadási szolgáltatása számos rangos díjat kapott, köztük több eGaming Review Awards díjat, mint a világ legjobb online fogadóirodája, ami segít nekünk abban, hogy célközönségünket a magyar játékosok és fogadók körére is kiterjesszük.

A Bet365 Magyarország fogadóiroda a Máltai Szerencsejáték Hatóság MGA/B2C/532/2018 számú engedélye alapján nyújt szolgáltatásokat. A Bet365 bukmékeri portálján a széleskörű élő és mérkőzés előtti sportfogadási lehetőségek mellett a magyar ügyfelek számára kaszinójátékok széles választékát, élő kaszinót élő osztókkal és pókertermet is kínál. A sikeres fogadásért és a sikeres kaszinójátékért a felhasználóknak rengeteg bónuszt és promóciót kínálnak.

Az alapítás időpontja 2001
Nyelvek Magyar, angol, lengyel, indiai, francia és egyéb nyelvek
Sportágak Labdarúgás, kosárlabda, krikett, drift, lóverseny, és mások.
Alkalmazási platformok Android és iOS
Bet365 belépés

Bet365 bónuszok és promóciók

Bet365 bónuszok

A bukméker a magyar fogadóknak rendszeres bónuszok és különböző Bet365 promóciók széles választékát kínálja.

A portálon való regisztráció egy új ügyfél számára a Bet365 üdvözlő bónuszt hoz, amely megduplázza az első befizetés összegét, ami 15 000 forint.

A Bet365 Magyarország portál rendszeres ügyfelei hozzáférhetnek a következőkhöz:

Bet365 üdvözlő bónusz

Bet365 üdvözlő bónusz

A portálon történő regisztrációt követő első, 1500 forintos befizetés esetén az új Bet365 felhasználók üdvözlő bónuszt kapnak a befizetett összeg erejéig fogadási kreditek formájában.

A Bet365 regisztrációs bónusz a bukméker által kínált bármely sportágra történő fogadásra felhasználható. A tét egy részét az ügyfél fő számlájáról származó hitelekkel és pénzeszközökkel lehet fedezni. A kreditekből származó nyereményeket a bónuszösszeggel csökkentett fő egyenlegén írják jóvá, és a bónuszösszeg kifizethető vagy további fogadásra fordítható.

Üdvözlő bónusz feltételek

Ez az ajánlat a Bet365 Magyarország új ügyfeleire érvényes, és csak egyszer használható fel. A kreditek igényléséhez aktiválnia kell a bónuszát a személyes ügyfélkabinetjében, a „Saját ajánlatok” fülön található „Alkalmazás most” gombra kattintva. Ha a bónusz nem aktiválódik az első befizetéskor, akkor a bónusz a számla regisztrációjától számított harminc napig elérhető marad.

Az ajánlat aktiválását követően a fogadáskötéskor ki kell választania a „Kreditek felhasználása fogadáshoz” opciót.

A minimális befizetési összeg a regisztrációs bónuszhoz 1500 forint. A bónuszalapok maximális összege 15 000 forintban van korlátozva. Az ügyfél kérésére a fogadási kreditek az egyenlegre kerülnek elmentésre, és nem vonhatók le.

A bónusz megforgatási feltételei szerint a bónusz aktiválásától számított harminc napon belül a bónusz összegének megfelelő összegű (1500 forint) minősítő fogadást kell megtenni. A bónusz 1,2-es vagy annál magasabb nyereményszorzónál fogadható.

Bet365 alternatív link

A szerencsejátékok legalizálására Magyarországon 1991-ben került sor. A hatályos jogszabályok szerint a magyarországi szerencsejáték-piacot a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Szerencsejáték Felügyeleti Osztálya szabályozza. A hatóság feladata többek között a szerencsejáték-üzletek engedélyezése és az engedély nélküli vállalkozások tevékenységének visszaszorítása.

Mivel a Bet365 tevékenységét a Máltai Szerencsejáték Hatóság engedélye alapján végzi, és a magyar jogszabályok értelmében nincs koncesszió, az internetszolgáltatók korlátozzák a hozzáférést a bukméker hivatalos weboldalához.

A magyar állampolgárokat azonban nem korlátozzák a szerencsejátékokban és sportfogadásokban való részvétel jogában. A bukméker összes szolgáltatásának használatához lehetővé teszi a működő alternatív linket Bet365, ami az ügyfelet a bukméker cég eredeti portáljának biztonsági másolatához vezeti. A keresőmotorok, a speciális fórumok és a szerencsejáték-források áttekintése lehetővé teszi az alternatív link megtalálását.

Jelenleg a Bet365 alternatív link elérhető a weboldalunkon.

Bet365 weboldal

Bet365 weboldal

A Bet365 Magyarország hivatalos honlapja klasszikus szürke-zöld színsémában készült, és modern, kiváló minőségű és funkcionális felülettel rendelkezik, amely lehetővé teszi a könnyű navigációt, miközben fogadási sportesemények, kaszinó szerencsejátékok vagy a szerencsejáték-forrás szolgáltatásairól szóló hasznos információk keresése közben.

A portál lokalizációja tizennyolc nyelven, köztük magyarul is elérhető, ami új ügyfeleket vonz Magyarország polgárai közül, és biztosítja a leghatékonyabb fogadást.

Bet365 regisztráció

Bet365 regisztráció

A Bet365-nél a regisztráció a személyes adatok megadásával fejeződik be. A honlap jobb felső sarkában található „Csatlakozz most” gombra kattintva megnyílik egy regisztrációs űrlap, ahol meg kell adnod az adataidat:

Szükséged lesz egy bejelentkezési azonosítóra és jelszóra is a személyes fiókodba való belépéshez, valamint egy négyjegyű kódra, amellyel elvesztés esetén visszaállíthatod a regisztrációs adataidat.

Fontos, hogy az űrlap minden kötelező mezőjét kitöltse, és naprakész adatokat adjon meg, mivel ezeket a számlaellenőrzés során ellenőrzik.

A regisztrációs űrlap tartalmaz egy promóciós kódmezőt, amely lehetővé teszi, hogy növelje a regisztrációs bónuszát, vagy hogy exkluzív ajánlatot kapjon a bukmékertől.

Az eljárás befejeződik, ha megerősíti, hogy Ön nagykorú, elfogadja a portál feltételeit, és megnyomja a „Csatlakozás a Bet365-hez” gombot.

Bet365 belépés

Bet365 belépésA Bet365 számlájára való bejelentkezéshez meg kell adnia felhasználónevét és jelszavát a bejelentkezési űrlapon, amely a portál kezdőlapjának jobb felső sarkában található „belépés” gombra kattintva nyílik meg.

A Bet365 belépés nem volt nehéz megvalósítani, és bármelyik fogadó, még egy kezdő is, aki még soha nem kötött online fogadást, meg tudja csinálni.

A privát irodában az ügyfél befizethet pénzt a fő számlára, aktiválhatja az üdvözlő bónuszt, valamint ellenőrizheti a számlát, hogy minden promóciós ajánlatot felhasználhasson és nyereményt kivehessen.

Ügyfélellenőrzés

A csalások és a duplikált számlák megelőzése, valamint a felhasználók személyes adatainak – beleértve a szerencsejátékokban és sportfogadásokban való részvételre engedélyezett életkort – valódiságának ellenőrzése érdekében a portál kötelezően ellenőrzi a fiókot.

Fiókja hitelesítéséhez be kell jelentkeznie a Személyes terület Saját fiók részébe, és fel kell töltenie útlevelének, személyi igazolványának vagy vezetői engedélyének másolatát.

A Bet365 számlaellenőrzés negyvennyolc órán belül befejeződik, miután a felhasználó benyújtotta a szükséges dokumentumokat.

Bet365 befizetések és kifizetések

Bet365 befizetések

A népszerű fizetési szolgáltatások integrálása a bukmékeri portálba megkönnyíti a gyors és biztonságos befizetést és a nyeremények kifizetését. A Bet365-nél a fizetések bankkártyákkal és átutalásokkal, Skrill, Neteller, EcoPayz, e-pénztárcák, kriptovaluta fizetési rendszerekkel történnek.

A Bet365 szabályai szerint a kifizetés ugyanazzal a módszerrel történik, mint a befizetéseknél. A felhasználó által választott tranzakciós módszertől függően a kifizetés néhány perctől hét munkanapig tart.

Bet365 minimális befizetés

Fizetési mód Minimális befizetés (Ft)
VISA, Mastercard 1500
Online banking 1500
PayPal 1500
PayNearMy 1500
Skrill 1500
Paysafe card 1500

Bet365 sportfogadás

A Bet365 fogadóiroda vezető helyet foglal el a világ 50 legjobb fogadóirodája között. Az online portál az ajánlatok számát tekintve nem marad el a versenytársaktól. A Bet365 fogadásokat fogad sportfogadásokra mind mérkőzés előtti, mind játék közbeni módban. Az erőforrás képes kielégíteni a topcsapatok szurkolóinak és a kevésbé népszerű ifjúsági bajnokságok és félprofi bajnokságok szurkolóinak igényeit.

A bukméker bemutatja a labdarúgás, jégkorong, kosárlabda, röplabda, tenisz, MMA és más népszerű sportágakat. Az egzotikus sportok rajongói fogadhatnak krikettre, dartsra, snookerre, floorballra, bowlingra, gael sportokra és számos más sportágra.

A bukmékeriroda magas oddsokat és rengeteg további piacot kínál, amelyekre fogadhat.

Az e-sport szekcióban Counter Strike, League of Legends, StarCraft, Call of Duty és számos más e-sport esemény található, több mint hetven fogadási piaccal.

Bet365 élő fogadások

A Bet365 élő fogadási kínálatában annyi a kínálat, ahány mérkőzés előtti esemény van. Az élő fogadások kevesebb mint annyi piacon érhetők el, mint ahány mérkőzés előtti fogadás van.

A Bet365 élő események szekciója, az élő videó közvetítési lehetőségekkel, az egyik büszkeségünk. A szekció minden kínálatában elérhető egy élő követési lehetőség is a meccsek statisztikáival.

Bet365 eredmények és élő eredmények

A portál láblécében található egy információs menü, amely tartalmaz egy olyan részt, amely a sportesemények eredményeit tartalmazó oldalakra mutató linkeket tartalmaz. A Bet365 eredményoldalán a korábbi mérkőzésekről teljes részletességgel tájékozódhat. Az Élő eredmények oldalon megtekintheti az éppen zajló esemény közbenső eredményeit.

Bet365 mobil

Bet365 mobil

A bukméker a mobil fogadási és szerencsejáték lehetőségek széles skáláját kínálja ügyfeleinek. A Bet365 mobil weboldala úgy lett kialakítva, hogy a hordozható eszközök böngészőiben is működjön, és minden operációs rendszerrel kompatibilis. Az erőforrás könnyített változata optimalizált felülettel rendelkezik, ugyanakkor megtartja a teljes méretű portál teljes funkcionalitását és ajánlati listáját.

A Mobile Bet365 nem igényel semmilyen kiegészítő szoftver telepítését az okostelefonjára vagy táblagépére, de hátránya, hogy a szolgáltatók blokkolják, ezért alternatív linket kell keresnie.

Bet365 alkalmazás mobil eszközökre

A Bet365 iOS és Android rendszerű alkalmazása megoldja ezt a problémát, mivel a bukméker szolgáltatásaihoz mobileszközről is hozzáférhet. A Bet365 app Androidra ingyenesen letöltheti a fogadóiroda hivatalos weboldaláról, ha megnyitja azt a mobilkészülék böngészőjében. A Bet365 app iOS-re az App Store szolgáltatáson keresztül töltheti le. Az alkalmazás iPhone-ra történő telepítéséhez az Apple ID beállításaiban az országot Angliára vagy egy másik olyan országra kell módosítania, ahol a Bet365 fogadóiroda legálisan működik.

Bet365 kaszinó

A szerencsejátékok szerelmeseinek a fogadóiroda kínál egy Bet365 kaszinó szekciót, ahol a legjobb nyerőgépek, beleértve a Megaways játékokat, valamint a fix és progresszív jackpot gépeket, kártyás nyerőgépeket, videó pókert és asztali játékokat a vezető online kaszinó szoftverfejlesztőktől.

Van egy speciális bónuszprogram, amely 100%-os első befizetési bónuszt tartalmaz az új kaszinójátékosok számára, valamint rendszeres bónuszokat és promóciókat a törzsvendégek számára.

Élő kaszinó élő osztókkal

A Bet365 Casino Live-ban számos élő osztós játék is elérhető, többek között a rulett, póker, Hi-Lo, Sic Bo, Baccarat, Blackjack, The Money Drop Live, Spin A Win és Buffalo Blitz.

A bukméker előnyei

A Bet365 online fogadóiroda számos előnye között a következők szerepelnek:

Ügyfélszolgálat

E-mail supportusa-hun@customerservices365.com
Live chat

Következtetés

Több éves tapasztalattal, kiváló bukmékeri hírnévvel, versenyképes élő és mérkőzés előtti sportfogadási kínálattal, az engedélyezett kaszinó szerencsejátékok kiváló gyűjteményével, az elérhető bónuszok és promóciós ajánlatok listájával, hűséges fogadási feltételekkel, kényelmes befizetési és kifizetési módszerekkel a Bet365 honlapja a legjobb választásnak tekinthető a magyarországi szerencsejátékok és sportfogadások terén.

GYIK

A Bet365 legális?

A Bet365 a Máltai Szerencsejáték Hatóság által kiadott engedéllyel rendelkezik a legális működésre. Eközben a magyar szerencsejáték-felügyelet jóváhagyásának hiánya miatt a magyar fogadók számára illegális az erőforrás. Mivel az internetszolgáltatók blokkolták az oldalt, az ügyfeleknek a Bet365 alternatív linkjét kell használniuk.

Megbízhatok a Bet365-ben?

A bukméker sokéves tapasztalattal rendelkezik a fix helyű fogadások és az online szolgáltatások nyújtása terén. A kifogástalan hírnév, a rangos díjak, a világ legjobb online bukmékere díjra való többszöri jelölés és a valódi ügyfelek számos pozitív véleménye azt mutatja, hogy a Bet365-ben meg lehet bízni.

Van a Bet365-nek applikációja?

A Bet365 az iOS és Android operációs rendszerű okostelefonok és táblagépek tulajdonosainak több különálló alkalmazást kínál szerencsejáték-preferenciáiktól függően. A Bet365 Sports app, Bet365 Casino app, Bet365 Poker app, Bet365 Live casino app, Bet365 Bingo app, Bet365 Games app letölthető a bukméker weboldaláról vagy az App Store-ból.

Van a Bet365-nek befizetés nélküli bónusza?

A Bet365 bónuszprogramja nem tartalmaz befizetés nélküli bónuszt, de számos egyéb rendszeres bónuszt és promóciós ajánlatot kínál mind a sportfogadás, mind a kaszinójátékok esetében.

Szükségem van promóciós kódra az üdvözlő bónusz igényléséhez?

A Bet365 üdvözlő bónusz megszerzéséhez mindössze annyit kell tenned, hogy regisztrálsz egy számlát a portálon, befizeted a szükséges összeget és aktiválod a bónuszt a személyes szekrényedben. Eközben a regisztrációs űrlap egy speciális mezőjébe beírt promóciós kód lehetővé teszi, hogy növelje a bónuszát, vagy különleges ajánlatot kapjon a bukmékertől.

Miért van szüksége a Bet365-nek a személyes adataimra?

A személyes adatokra a Bet365 azért van szükség, hogy megerősítse, hogy Ön törvényes szerencsejátékos korú, és hogy elvégezze a kötelező számlaellenőrzési eljárást a kettős számlák létrehozásának és más csalárd tevékenységek megelőzése érdekében.